Transportatorii rutieri au ajuns la un ACORD cu ASF. Protestatarii pleacă din Piaţa VictorieiTransportatorii care protestează joi în Piața Victoriei au anunțat că au ajuns la un acord cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) cu privire la plafonarea tarifului RCA la valoarea de 6.149 lei/an pentru un camion față de 20.000 lei pe an în prezent.

Transportatorii rutieri au ajuns la un ACORD cu ASF
Transportatorii rutieri au ajuns la un ACORD cu ASF

"Am discutat cu colegii care se află la ASF și mi-au comunicat faptul că, în urma metodei de calcul pe care au stabilit-o, valoarea poliței RCA va fi plafonată la 6.149 lei /an de camion. Vă rog să îmi spuneți dacă sunteți de acord. Eu spun că este rezonabil acest tarif. Pentru a fi siguri de acest rezultat așteptăm din partea ASF un comunicat de presă oficial. Avem două ore începând cu ora 15:00 pentru plecarea din Piața Victoriei", a declarat Augustin Hagiu, președintele FORT, potrivit Agerpres.

Protestatarii au început să plece din Piața Victoriei. Autorizaţia pentru protestul transportatorilor a expirat la ora 15.00.

În jurul orei 12.00, transportatorii au adus în Piaţa Victoriei un sicriu pe care era scris "Transport". Ei au vrut să mărşăluiască spre Arcul de Triumf cu sicriul, însă au fost blocaţi de jandarmi, aceştia nepermiţându-le să iasă din perimetrul pentru care au autorizaţie de protest.

Etichete: ASF, poliţă asigurare, protest Piaţa Victoriei, protest transportatori, RCA

0/2 COMENTARII
Ing.
15 Sep 17:29
+0
VOTURI
-0
500 lei? Mie pentru un Logan de 1.2 îmi cer 1400 lei nenorociţii! Nu contează că am permis de 7 ani şi nu am avut niciun accident... Evident, B0 că n-am mai avut maşină pe numele meu până acum.

Sistemul e abuziv, ar trebui ca RCA să fie făcut nominal pentru fiecare şofer, nu pentru proprietarul maşinii.
Cris
15 Sep 17:02
+0
VOTURI
-0
Pentru persoanele fizice, posesoare de Dacii, ramane tot tariful ala abuziv de la 500 lei in sus pe an ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE