Trasee RATB modificate, după introducerea sensurilor unice de pe Calea Dorobanţilor şi Str. PolonăRegia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a introdus o nouă staţie pe traseele liniilor 131, 301 şi 331 şi a mutat o staţie, după instituirea sensurilor unice de pe Calea Dorobanţilor şi Str. Polonă.

Un barbat de 30 de ani i-a smuls unei femei cerceii din urechi, intr-un autobuz RATB
Un bărbat de 30 de ani i-a smuls unei femei cerceii din urechi, într-un autobuz RATB
Foto: obiectiv.info

Din data de 17.09.2014, Regia Autonomă de Transport Bucureşti înfiinţează staţia de autobuze "A.S.E." (linii 131, 301, 331), situată pe Calea Dorobanţilor, sens Şos. Ştefan cel Mare, la circa 50 m după intersecţia cu Str. Mihai Eminescu.

De la aceeaşi dată, staţia " Mihai Eminescu" (linia 135), situată pe Str. Polonă, sens Calea Floreasca, se reamplasează cu circa 60 m spre Str. Mihai Eminescu, anunţă RATB, într-un comunicat de presă.

Anterior, RATB a anunţat că autobuzele liniei 135 circulă pe un traseu modificat, din cauza instituirii sensurilor unice de circulaţie pe Str. Polonă și Calea Dorobanţilor.

Vineri, 12 septembrie, s-a instituit SENS UNIC, în București, pe Calea Dorobanților și Str. Polonă. Noile reguli de trafic introduse în București au creat și mai mult haos în  zona centrală a Capitalei care este supra-aglomerată.

Etichete: 135, autobuz, autobuz 331, Calea Dorobanţilor, linia 331, RATB, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, sens unic, staţie, str Polonă, trasee RATB, trasee ratb modificate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE