Tratamente anti-țânțari în București, începând de marțiÎn București se vor efectua tratamente exterioare de combatere a țânțarilor în parcuri, grădini publice, cimitire, aliniamente stradale, zone rezidențiale și industriale. Acestea vor fi executate în fiecare zi, între orele 19:00-02:00.

Tratamente anti-capuse, in parcurile din Sectorul 4 al Capitalei
Tratamente anti-căpușe, în parcurile din Sectorul 4 al Capitalei
Foto: turnucustiri.ro

Tratamentele pentru combaterea tantarilor au debutat din data de 15 martie, in habitatele unde dezvoltarea acestora a fost posibila in anotimpul rece precum subsolurile imobilelor de la asociatiilor de locatari si proprietari, ale spitalelor, ale scolilor, ale creselor si gradinitelor, ale agentilor economici sau in subsolul retelelelor edilitare - APA NOVA, RADET.

Pentru anul 2013 se aplica tratamente de combatere a tantarilor pentru circa 18.000 guri canalizare la reteaua RADET, pentru  17.000 canale apartinand APA NOVA, pentru 22.000 scari si subsoluri apatinand Asociatiilor de locatari/proprietari.

Toate produsele insecticide utilizate au o toxicitate redusa pentru om si animalele de companie, precum si pentru vegetatie.

Etichete: ţânţari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h