Trattoria Il Calcio, fostul Hard Rock din Drumul Taberei, demolată. Aici se va construi o bisericăTrattoria Il Calcio din Drumul Taberei a fost demolată. Înaintea acestui local, aici era un restaurant care se numea "Hard Rock". În locul acestui restaurant se va construi o biserică.

În anii '90, când oricine putea să-şi facă în România o firmă care să se numească precum una celebră din străinătate, locul sărea în ochii oricui care trecea prin Drumul Taberei pentru că avea o monstruoasă şi imensă chitară din placaj pe post de firmă. Pe lemnul ăla, cu lumini din alea de brad de Crăciun scria „Hard Rock". Între timp, adevăratul Hard Rock Cafe a ajuns în România, iar terasa de la Favorit s-a transformat în Trattoria Il Calcio, potrivit urbology.ro.

Trattoria din Drumul Taberei a fost printre primele spaţii deschise de celebrul lanţ de restaurante unde au acţiuni Cosmin Olăroiu şi Gino Iorgulescu.

Însă, de săptămâna trecută, locul e istorie. Locul a fost dezafectat, iar reprezentanţii lanţului au anunţat că s-a „relocat restaurantul", la Romancierilor. Aici însă exista deja deschis de ceva timp un alt restaurant al lanţului „Il Calcio".

La Favorit, pe locul unde a funcţionat Trattoria Il Calcio se va ridica o biserică.

Etichete: biserică, demolat, Drumul Taberei, Favorit, hard rock, restaurant

0/1 COMENTARII
Anonim
24 iul 19:41
+0
VOTURI
-0
Prea multe biserici. Acolo sunt deja doua. In acelasi spatiu se va cladi asadar a 3a biserica. Peste drum alta biserica. La piata doua mari. Mai incolo altele... Suntem chiar asa de pagani ?! De ce nu o gradinita de copii, sau un parc de joaca, sau ceva pentru cei vii... sa lasam mortii in pace. Avem deja prea multe biserici pentru ei. Sa ne ocupam de viitorul tarii!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE