TRECEREA LA ORA DE IARNĂ. România trece la ORA DE IARNĂ, astăziTRECERA LA ORA DE IARNĂ. România schimbă ora și trece, oficial, la cea de iarnă. Ora 4.00 va deveni ora 3.00, iar ziua de 25 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lungă din an.

TRECERA LA ORA DE IARNA. Romania trece la ORA DE IARNA, astazi
TRECERA LA ORA DE IARNĂ. România trece la ORA DE IARNĂ, astăzi
Foto: punctul.ro

TRECERA LA ORA DE IARNĂ.  Ora oficială de vară este aplicată între ultima duminică din luna martie şi ultima duminică din octombrie. Pentru trecerea la ora oficială de iarnă, ceasurile vor fi date înapoi cu o oră, astfel că duminică 25 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lungă zi a anului.

Trecerea la ora Europei Orientale, ora oficială de iarnă, nu va modifica mersul trenurilor în vigoare până la 25 octombrie. Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora oficială de vară până în noaptea de 24 spre 25 octombrie ora 4.00, care devine ora 3.00.

TRECERA LA ORA DE IARNĂ.  În noaptea de sâmbătă spre duminică, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după 4.00 vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de iarnă, arată Gândul.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale. Trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie.

Etichete: ora de iarnă, trecerea la ora de iarna 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE