S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIAȚA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTOBrigada Rutieră a Capitalei anunță desființarea unei treceri de pietoni în zona Pieței Presei Libere pentru implementarea treptată a noilor soluții de trafic. Desființarea are loc ca urmare a deschiderii pasajului pietonal de la Piața Presei. Pasajul rutier este aproape gata. 

UPDATE - Trecerea de pietoni desființată teoretic, de pe Bd. Kiseleff, este utilizată și joi de pietoni, în lipsa unui indicatori care să arate că nu mai este funcțională. Mai mult, pasajul pietonal este dificil de folosit de către toți bucureștenii, deoarece nu are rampe pentru cărucioare.

Începând de astăzi, miercuri, 10 iunie, pietonii vor folosi pasajul pietonal pentru a trece Bd. Kiseleff. În același timp, lucrările la pasajul rutier de la Piața Presei sunt aproape finalizate, după cum se vede din fotografiile din GALERIA FOTO de mai sus, postate pe forum.metrouusor.com de către utilizatorii Bogdan Ciorascu și Șerban. 

CLICK PE FOTO: 

Iată și cum arăta în urmă cu două zile, AICI.

Inaugurarea oficială a pasajului a fost amânată pentru luna iunie, după ce în zona rampei spre Bd. Mărăști au fost descoperite mai multe cabluri electrice care nu erau prevăzute în planul Enel și au trebuit mutate. 

Potrivit Brigadei Rutiere, începând cu data de 10.06.2015, se desfiinţează trecerea pentru pietoni de la intersecţia şos. Kiseleff cu bd. Expoziţiei (intrarea la pavilionul H), circulaţia pietonilor urmând să se desfăşoare prin noul pasaj pietonal.

Astfel, pietonii sunt rugaţi circule cu atenţie şi să folosească noile amenajări (pasajul) pentru traversarea drumului public.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate în zonă, semnalele poliţiştilor rutieri.

Etichete: Bulevardul Expoziției, desființată, intersecţie, pavilion H, Piaţa Presei Libere, realitatea, soseaua kiseleff, trafic, trecere pietoni

0/11 COMENTARII
Sorin
17 iun 09:14
+0
VOTURI
-0
e un tunel cu 2 benzi... va fi folosit doar pe intrare...
Florin Oprea
11 iun 11:46
+0
VOTURI
-0
Culmea prostiei: sa faci un tunel cu o banda!
Ing.
11 iun 05:32
+0
VOTURI
-0
Un astfel de pasaj ar fi trebuit să te ajute să ieşi din Bucureşti, nu să intri... e de râsul cailor, coloana o să se formeze la Arcul de Triumf, deci e fix pix. Şi ce facem, facem un tunel şi acolo? Ca să ce? Ca să trecem traficul de tranzit direct pe Magheru? Parcă mai voia oprică să facă legătura între A1 şi A2 prin splai, via Piaţa Unirii, că nu e destul de aglomerată zona şi aşa...

Apropo, în articol se vorbeşte de un pasaj pietonal, pozele sunt cu cel rutier. Are şi pasajul ăsta pietonal avantajele lui, în sensul că bizonii vor putea să-i dea blană cu 150 km/h de la Otopeni şi până în Arcul de Triumf, fără să îi mai deranjeze vreo trecere de pietoni. Pietonii poa' să stea sub pământ ca şobolanii, nu?
sorin
10 iun 20:33
+0
VOTURI
-0
Colaborare sigura pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email:
sorin.tomuletiu@gmail.com
Mihai
10 iun 18:37
+0
VOTURI
-0
Numele corect al sursei este forum.metrouusor.com
@ altul
10 iun 16:51
+0
VOTURI
-0
altule, fara comentariul tau eram pierduti. Ai pierdut o buna ocazie sa taci din gura.
Dar ce sa cer de la unul platit (sper!, ca daca esti spalat pe creier sa crezi ca tot ce se face e in interesul cetateanului... te plang!!!), care isi sustine omul, indiferent de spagile transirate la DNA? Ai auzit cumva de Wigler?

Hai, lasa-ne si uita-te la Antena 3!
QCD
10 iun 16:40
+0
VOTURI
-0
altule, romanul plateste cam la fel de mult ca si occidentalul care daca banii nu-i sunt cheltuiti cu responsabilitate ia foc si-i demite pe incompetenti. De ce sa fie facut de dragul de a fi ? Sa fie eficient , caci banii dati pe el nu sunt putini si pariez ca a costat mai mult decat o lucrare echivalenta din orice tara vestica, caci Sorinel inainte de a fi medic, a dovedit ca este excelent la inginerii financiare.
Slick
10 iun 15:19
+0
VOTURI
-0
Amerigo, tu circuli prin zona asta? Ce rost avea si sens invers, daca problema era la cele doua strazi care se intersectau inspre Casa Presei (Poligrafiei si Bucuresti-Ploiesti)?
Amerigo
10 iun 13:28
+0
VOTURI
-0
NU e vorba de arhitectura..este vorba ca nu are si sens invers..:) Aici e buba, marele tunel este doar fe un singur sens...:) Aici e idiotenia
altul
10 iun 13:19
+0
VOTURI
-0
Daca nu-l faceau nu era bine. Daca l-au facut iar nu-i bine. Ca n-are arhitectura. Greu domne sa multumesti romanul, nascut si crescut in perfectiune..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE