Trecere de pietoni din București, vopsită ocolind o MAȘINĂ parcată pe zebră FOTOO trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei a fost vopsită doar pe jumătate, din cauza unei mașini parcate chiar pe zebră. 

Trecerea de pietoni a fost vopsită recent, în ultimele 24 de ore, alături de mai multe marcaje rutiere și pietonale din zona bulevardului Coposu și din apropiere de Calea Călărași.

Zebra se află la intersecția dintre Calea Călărași și strada Alexandru Sihleanu, în Sectorul 3. 

În imaginile surprinse de B365.ro se poate observa cum trecerea de pietoni a fost revopsită doar parțial, din cauza unei mașini parcate chiar pe trecerea de pietoni. 

La sfârşitul lunii mai, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis ca maşinile parcate neregulamentar să nu mai fie ridicate de pe străzi. În ultimul an, doar în sectoarele 1,4 şi 6 din Capitală mai acţionau hingherii auto.

Răspunsul autorităților

Într-un răspuns la solicitarea B365.ro, Primăria Capitalei susține că lucrarea a fost îngreunată de mașina parcată ilegal și că aceasta va fi finalizată până vineri seară. 

„Trasarea trecerii de pietoni de la intersectia Calea Calarasi cu strada Alexandru Sihleanu nu a putut fi executata integral datorita unui autovehicol parcat neregulamentar pe trecerea de pietoni. Trecerea a fost executata in proportie de 95%, urmand ca pana in decursul acestei seri aceasta lucrare sa fie finalizata. In parbrizul masinii a fost lasata o instiintare , prin care proprietarul masinii era informat ca urmeaza a se trasa trecerea de pietoni. Cu toate acestea proprietarul masinii a impiedicat marcarea trecerii de pietoni. Conform Codului Rutier autovehiculele nu au voie sa parcheze decat cu 25 m inainte si dupa o trecere de pietoni. Masurile pentru astfel de situatii sunt atribuite Politiei Locale a Sectorului 3. In acest moment, in conformitate cu Ordonanta 195 si regula de aplicare a acesteia, coroborata cu Hotararea 9 a Inaltei Curti de Casatie ridicarea autovehiculelor este ilegala”, au declarat reprezentanții municipalității.

Etichete: marcaje rutiere bucuresti, Sectorul 3, treceri de pietoni bucuresti, vopsire treceri de pietoni bucuresti

0/4 COMENTARII
Mda
29 Aug 10:57
+0
VOTURI
-0
Cris, pesemne esti rezultatul unui incest. Inteligenta ta eclipseaza Romania.
Andrei
28 Aug 23:11
+0
VOTURI
-0
DJ --- taranul se crede la el la tara unde parcheaza caruta...
Cris
28 Aug 18:25
+0
VOTURI
-0
Ala de-a parcat pe trecere sigur era moldovean!
Zebra
28 Aug 16:43
+0
VOTURI
-0
Felicitari! In momentul asta, Codul Rutier este ceva pe care sa se pise smecherii.
Ati vrut sa nu se mai ridice masini? Ati vrut! Acum sa nu caraiti ca n-aveti strazi sau trotuare sau mai stiu eu ce. Bucurestiul se va transforma intr-o mare parcare.

Cat despre atributiile Politiei Locale in legatura cu circulatia din oras, se vede clar din poze cat de mult isi fac "militienii locali" treaba. A se citi "DELOC".

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h