Trecerea de pietoni vopsită PARȚIAL, în jurul unei mașini, a rămas la fel de șchioapă. FOTOTrecerea de pietoni din centrul Capitalei, vopsită parțial, săptămâna trecuta, din cauza unei mașini parcate, se află în continuare în același stadiu. Deși autoritățile susțineau, vineri, pentru B365.ro, că zebra va fi vopsită integral până la finalul zilei, acest lucru nu s-a întâmplat nici până în prezent. 

Trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Alexandru Sihleanu și Calea Călărași, din Sectorul 3 al Capitalei, este în continuare vopsită parțial.

Foto: vineri, 28 august 2015 - mașina, parcată chiar pe zebră

Deși vineri, 28 august, reprezentanții Primăriei Capitalei susțineau, pentru B365.ro, că zebra va fi vopsită integral, imediat după îndepărtarea mașinii, în cursul acelei zile, aceasta este în continuare în starea inițială, la cinci zile de la promisiuni.

VEZI AICI cum arăta trecerea de pietoni VINERI, după ce a fost vopsită PARȚIAL, din cauza mașinii parcate.

„Trasarea trecerii de pietoni de la intersectia Calea Calarasi cu strada Alexandru Sihleanu nu a putut fi executata integral datorita unui autovehicol parcat neregulamentar pe trecerea de pietoni. Trecerea a fost executata in proportie de 95%, urmand ca pana in decursul acestei seri (n.r. - vineri, 28 august 2015) aceasta lucrare sa fie finalizata”, răspundeau autoritățile săptămâna trecută. 

Etichete: alexandru sihleanu, Sectorul 3, trecere de pietoni, trecere de pietoni bucuresti

0/2 COMENTARII
fdfdsfsf
02 sep 13:17
+0
VOTURI
-0
Ca sa nu mai vorbim de noua metoda de intretinere a acestor semne. In fiecare an vin si vopsesc doar acele semne care sunt sterse. Adica daca o zebra are 7 dungi si 3 din mijloc sunt mai sterse, le vor vopsi doar pe cele 3, cele din lateral ramanand la starea initiala. Ma intreb daca in acte apar ca le vopsesc pe toate. Stim raspunsul
fdfdsfsf
02 sep 13:14
+0
VOTURI
-0
Voi parca sunteti cazuti din pom sau venit in Buc de doua luni! AStea se intampla FRECVENT! Na..chair langa blocul meu acelasi lucru s-a intamplat anul trecut, anul asta au venit si au refacut semnele deci dupa vreo 12 luni...si am vazut n cazuri dastea

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE