TRECEREA LA ORA DE IARNĂ 2015. Oamenii pot fi afectați de TRECEREA LA ORA DE IARNĂTRECEREA LA ORA DE IARNĂ 2015. Potrivit unui studio realizat de Universitatea Texas A&M, trecerea la ora de iarnă crește și riscul de accidente rutiere.

TRECEREA LA ORA DE IARNA 2015. Oamenii pot fi afectati de TRECEREA LA ORA DE IARNA
TRECEREA LA ORA DE IARNĂ 2015. Oamenii pot fi afectați de TRECEREA LA ORA DE IARNĂ
Foto: evz.ro

TRECEREA LA ORA DE IARNĂ 2015. În noaptea evenimentului, riscul de accidente rutiere crește cu aproximativ 7% față de perioada anterioară, iar dimineața, riscul este chiar mai ridicat cu 14%.

TRECEREA LA ORA DE IARNĂ 2015. Se pare că haosul din trafic se datorează faptul că, deși nu ai avut, neapărat, tulburări de somn, organismului tău îi este dificil să se acomodeze cu schimbarea și se adaptează treptat la noul ritm de viață. Acest lucru ar putea duce la stări acute de oboseală, iar în această perioadă, simțurile nu vor fi la fel de ascuțite.

TRECEREA LA ORA DE IARNĂ 2015. Odată cu trecerea la ora de iarnă 2015 încep să aibă loc schimbări chiar și la nivel emoțional. Întunericul care se „năpustește" cu o oră mai devreme decât până acum ne face să ne simțit triști și obosiți și chiar să experimentăm stări de depresie. Scurtarea zilei și dereglarea ceasului biologic duc la o tulburare afectivă sezonieră.

TRECEREA LA ORA DE IARNĂ 2015.  Trecerea la ora de iarnă 2015 va interveni în noaptea de sâmbătă (24 octombrie) spre duminică (25 octombrie), când ora 4.00 va deveni ora 3.00.

Etichete: ora de iarnă, trecerea la ora de iarna 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h