Trei actriţe primesc câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din BucureştiFlorina Cercel, Adela Mărculescu și Rodica Popescu-Bitănescu vor primi sâmbătă câte o stea pe Aleea Celebrităților din București.

Potrivit unui comunicat al Teatrului Metropolis, evenimentul va avea loc de la ora 11,30.  "In aceasta zi frumoasa de martie sunt fericit ca putem omagia trei actrite ce au evoluat cu gratie, dar si cu forta artistica atat pe scenele teatrului romanesc, c
Potrivit unui comunicat al Teatrului Metropolis, evenimentul va avea loc de la ora 11,30. "În această zi frumoasă de martie sunt fericit că putem omagia trei actrițe ce au evoluat cu grație, dar și cu forță artistică atât pe scenele teatrului românesc, c
Foto: ziarulmetropolis.ro

Potrivit unui comunicat al Teatrului Metropolis, evenimentul va avea loc de la ora 11.30.

"În această zi frumoasă de martie sunt fericit că putem omagia trei actrițe ce au evoluat cu grație, dar și cu forță artistică atât pe scenele teatrului românesc, cât și pe ecranele cinematografelor cunoscute și îndrăgite de publicul larg", a transmis George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis.

Cu această ocazie, cele trei actrițe vor primi câte o stea de aur din partea Casei de Bijuterii Sabion, bijutierul oficial al evenimentului.

Etichete: aleea celebrităţilor, stea

0/1 COMENTARII
artiom
04 Mar 09:31
+0
VOTURI
-0
Cu aceasta ocazie poate curata si trotuarul respectiv de masini. Ca nu se mai vad stelele de masinile parcate peste tot.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h