Trei benzi de circulație de pe bd. Decebal, ÎNCHISE temporar. Din ce motivPrimaria Sectorului 3 anunță că, începând de vineri, 29 martie 2019, se vor închide trei benzi de circulație pe tronsonul cuprins între Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii) și Strada Dristorului. 

Trei benzi de circulatie de pe bd. Decebal, INCHISE temporar. Din ce motiv
Trei benzi de circulație de pe bd. Decebal, ÎNCHISE temporar. Din ce motiv

Închiderea circulației auto pe cele trei benzi ale bdului Decebal se face în vederea executării lucrărilor la parcarea subterană de pe bd. Decebal.

Parcarea va avea un număr de 718 locuri, dintre care 30 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități.

Accesul auto în parcaj și ieșirea din acesta se vor realiza din ambele sensuri ale bd. Decebal prin intermediul a două rampe de acces principale, cu câte două sensuri fiecare (un sens de intrare și unul de ieșire).

Pentru demararea lucrărilor de execuție este necesară pentru început blocarea temporară a trei benzi de circulație (partea dreaptă) pe tronsonul precizat mai sus, urmând ca imediat după terminarea acestor lucrări să se închidă benzile de circulație de pe cealaltă parte de bulevard și transferarea circulației pe sensul închis inițial.

Odată cu finalizarea acestor lucrări circulația va putea fi reluată pe toate benzile de circulație.

Mai multe informații despre acest proiect pot fi consultate pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/. 

Etichete: bulevardul decebal, inchidere circulatie, parcare subterana bulevard decebal, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
Stefan Toader
05 apr 13:47
+0
VOTURI
-0
Este un dezastru total, muncitorii taie cu drujba toti copacii. Se distruge tot cartierul vreme de 2-3 ani, plus inca 20 de ani pana se reface vegetatia. Ar trbui data in judecata primaria pentru scaderea valorii apartamentelor

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE