Trei curse anulate pe aeroportul Henri Coandă, din cauza viscoluluiTrei curse spre Istanbul, Milano și Moscova au fost anulate pe aeroportul Henri Coandă, din cauza viscolului.

Trei curse anulate pe aeroportul Henri Coanda, din cauza viscolului
Trei curse anulate pe aeroportul Henri Coandă, din cauza viscolului
Foto: bucurestifm.ro

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă şi viscol cu rafale de vânt de 75 peste km/h, care transportă zăpada pe sol, informează reprezentanții aeroportului.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au fost anulate două curse, către Istanbul şi Moscova, ai căror pasageri urmează să fie îmbarcaţi în cursul după amiezii pe alte zboruri cu aceleaşi destinaţii. De asemenea, tot astăzi a fost anulat un zbor către Milano.

Unele curse aeriene pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor şi de operaţiunile de handling la sol îngreunate de vreme, punctual unele întârzieri ajungând la două ore.

Pe aeroporturile Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszăpezirea pistelor, platformelor şi căilor de rulare, care sunt închise periodic pentru îndepărtarea zăpezii. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

 

Etichete: aeroport, Henri Coandă, zboruri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE