Trei curse TAROM au fost anulate DUMINICĂ. Zboruri spre Praga, Paris şi Geneva, sistate VIDEOTrei curse TAROM spre Praga, Paris şi Geneva au fost anulate duminică din cauza unei situaţii tehnice neprevăzute, au transmis reprezentanţii TAROM.

Curse TAROM anulate
Curse TAROM anulate
Foto: digi24.ro, Iuliana Dumitru

Trei zboruri TAROM au fost anulate duminică din cauza unor probleme tehnice. Este vorba de curse spre Praga, Paris şi Geneva.

Din cauza unei situaţii tehnice neprevăzute, a trebuit să regândim programul de zbor în funcţie de disponibilitatea celorlalte aeronave. Astfel, am anulat astăzi cursele de Praga, Paris şi Geneva. Ne pare rău pentru disconfortul creat, însă ne dorim călătorii sigure pentru pasagerii noştri. Toţi pasagerii acestor curse au fost rerutaţi către destinaţia lor finală", au transmis reprezentanţii TAROM.

Pasagerii au fost îmbarcaţi în alte aeronave. Pentru că acestea au devenit supraîncărcate, pasagerii care aveau bilete iniţial nu au putut urca toţi în avioane.

Am avut zbor la ora 9:00 către Amsterdam, am ajuns acolo la ora 7:00 pentru check-in. După ce am stat o oră la coadă, la ora 8 când am ajuns în faţă mi s-a spus că s-au terminat locurile şi că trebuie să mă duc la ticketing pentru că nu mai sunt locuri, deşi eu am achitat biletul acum o lună. La ticketing era coadă mare, vă daţi seama, pentru că toate cele patru cozi de la check-in fuseseră direcţionate către trei cozi de la ticketing. Când am ajuns în faţă, m-au direcţionat către zborul care trebuia să plece foarte curând, la 9:15, către Paris. Am fugit la check-in, acolo mi-au spus că nu sunt locuri în sistem. Şi m-au trimis înapoi la ticketing, să îmi facă alt bilet", a povestit Iuliana Dumitru, o pasageră, pentru digi24.

Iuliana Dumitru a fost redirecționată ulterior la Austrian Airlines, de unde a trimis și o fotografie cu coada formată:

Două aeronave Airbus A310, de capacitate mare, ale companiei de stat nu au putut deveni operaționale și pasagerii a trebuit să fie rerutați pentru a ajunge totuși la destinație în cursul acestei zile. Din această cauză s-a produs o supraaglomerare la alte zboruri ale companiei, au explicat oficialii TAROM. Ei au mai spus că le-au oferit pasagerilor și compensații, au avut grijă de ei și în ceea ce privește mâncarea și apa și promit că fac tot posibilul ca toți să ajungă la destinații în cursul zilei de astăzi, chiar dacă vor fi întârzieri.

Etichete: curse anulate, curse tarom anulate, CURSE TAROM SISTATE, tarom, tarom curse anulate

0/2 COMENTARII
littleangel
27 iun 13:38
+0
VOTURI
-0
Ce mai veste..... si acum 2 saptamini au anulat zborul de Praga...
Cris
26 iun 14:56
+0
VOTURI
-0
Din acest articol tabloid lipseste esentialul - care e problema tehnica care a impiedicat imbracarile ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE