Trei elevi din Bucureşti au fost eliminaţi de la SIMULAREA examenului de BACALAUREAT 2016SIMULARE BACALAUREAT 2016: Din totalul de 11.465 de elevi de clasa a XII-a din Bucureşti, prezenţi la proba la alegere din cadrul simulării examenului de Bacalaureat, trei au fost eliminaţi din sala de examen. 

Structura anului scolar 2016-2017, in dezbatere
Structura anului şcolar 2016-2017, în dezbatere

SIMULARE BACALAUREAT 2016: În total, la proba la alegere de joi, din cadrul simulării Bacalaureatului, s-au prezentat 11.465 de elevi de clasa a XII-a din cei 13.197 de candidaţi înscrişi, iar dintre cei prezenţi, trei au fost eliminaţi pentru tenativă de fraudă, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), scrie Mediafax. 

SIMULARE BACALAUREAT 2016:  Elevii de clasa a XII-a au susţinut proba la alegere a profilului şi specializării, la una din 10 materii: Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Sociologie, Psihologie, Economie, Logică sau Filosofie.

Rezultatele vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie, însă notele obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog.

SIMULARE BACALAUREAT 2016:  „Obiectivele simulării examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul învăţământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum şi optimizarea pregătirii elevilor”, precizează ministerul Educaţiei într-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI

SUBIECTE SOCIOLOGIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE SOCIOLOGIE A XII-A,EDU.RO.SIMULARE BAC 2016 

SUBIECTE PSIHOLOGIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE PSIHOLOGIE, EDU.RO. SIMULARE BAC 2016 

SUBIECTE LOGICĂ CLASA A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE LOGICĂ A XII-A, EDU.RO. SIMULARE BAC 2016

SUBIECTE INFORMATICĂ CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE INFORMATICĂ, EDU.RO. SIMULARE BAC 2016 

SUBIECTE GEOGRAFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE GEOGRAFIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016 

SUBIECTE FIZICĂ CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE FIZICĂ A XII-A, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016

SUBIECTE FILOSOFIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE FILOSOFIE, EDU.RO. SIMULARE BAC 2016 

SUBIECTE ECONOMIE CLASA A XII-A ŞI BAREM DE EVALUARE ECONOMIE, CONFORM EDU.RO. SIMULARE BAC 2016

SIMULARE BAC 2016. SUBIECTE CHIMIE ORGANICĂ A XII-A ŞI BAREM DE CORECTARE CHIMIE ORGANICĂ, EDU.RO

 

Etichete: bacalauret 2016, barem de corectare simulare bacalaureat 2016, chimie, CHIMIE ORGANICĂ, economie, FILOSOFIE, fizică, informatică, PROBA LA ALEGERE, simulare, subiecte simulare bacalaureat 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE