Trei furturi din autobuze şi tramvaie RATB, într-o singură ziTrei furturi din mijloace de transport RATB au fost înregistrate la Poliţie, într-o singură zi. Cinci persoane au fost reţinute în acest sens, marţi.

Trei furturi din autobuze si tramvaie RATB, intr-o singura zi
Trei furturi din autobuze şi tramvaie RATB, într-o singură zi
Foto: stfb.net

Poliţiştii au identificat şi prins în flagrant, marţi, cinci persoane, imediat după ce au sustras bunuri de la persoanele aflate în mijloace de transport în comun.

În jurul orei 12.30, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 47 de ani care a sustras o sumă de bani din geanta unei femei, în timp ce se afla în tramvaiul liniei 1, în dreptul staţiei "Gheorghe Pătrașcu".

În jurul orei 17.00, poliţiştii aceluiaşi serviciu, au prins în flagrant doi bărbaţi cu vârste de 48, respectiv 49 de ani, imediat după ce au sustras bani şi un telefon mobil din genţile a două femei, în timp ce se aflau în autobuzul liniei 139, între staţiile " P-ța Rahova – Şos. Sălaj".

În jurul orei 17.10, poliţiştii Secţiei 17, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală, au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla în autobuzul liniei 385 a constatat lipsa portofelului din geantă, indicând totodată doi bărbaţi pe care îi bănuia de comiterea faptei. Cei doi au fost identificaţi, lângă aceştia fiind găsit portofelul în cauză. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, unul dintre cei doi bărbaţi, în timp ce se afla în autobuz, între stațiile „Izvor – Marriott", a sustras din geanta persoanei vătămate, un portofel, pe care mai apoi l-a aruncat în apropiere.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciile produse au fost recuperate în totalitate şi predate persoanelor în drept, anunţă poliţiştii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Etichete: furt, hoţ, RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE