Trei hoți de buzunare au fost prinși în flagrant într-un autobuz din Voluntari în timp ce furauTrei hoți de buzunare au fost prinși în flagrant într-un autobuz din Voluntari în timp ce furau portofelul unui călător, iar unul dintre ei a agresat un polițist.

Barbat arestat
Barbat arestat

Incidentul s-a produs în orașul Voluntari. Polițiștii au prins în flagrant trei bărbați care aflându-se într-un autobuz, sustrăgeau portofelului unui călător, potrivit mediafax.ro.

„La data de 22 septembrie, în jurul orelor 12:20, executând activități specifice într-un mijloc de transport în comun, care se deplasa pe raza orașului Voluntari, polițiștii Brigăzii pentru Transport Public din cadrul D.G.P.M.B. au prins în flagrant 3 bărbați, în timp ce unul dintre aceștia sustrăgea portofelul unui călător, iar ceilați 2 efectuau acte materiale, care să faciliteze furtul", au anunțat reprezentanții Poliției.

În momentul în care polițiștii au intervenit, unul dintre bărbați a devenit agresiv și a încercat să fugă, însă toți trei au fost imobilizați și duși la Secția de Poliție.

După ce au fost reținuți pentru 24 de ore, ei au ajuns în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Buftea, care a dispus arestarea preventivă față de două persoane și arestul la domiciliu pentru cea de-a treia persoană.

În acest caz, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată și ultraj.

Etichete: buzunare, hoţi, voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE