Trei hoţi din locuinţă, care furau prin metoda "rude în străinătate", prinşi de poliţiştiTrei hoti din locuinte au fost prinsi de politisti (Foto: alba4all.ro)
Trei hoti din locuințe au fost prinși de polițiști (Foto: alba4all.ro)

Joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 9 Poliţie, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, i-au prins, la scurt timp după comiterea unui furt din locuinţă prin metoda ’’rude în străinatate’’, pe M. G. de 42 de ani, din Bucureşti, cunoscut cu antecedente penale, N. D. de 34 de ani, din judeţul Dâmboviţa, cunoscut cu antecedente penale, şi L. A. de 20 de ani, din judeţul Ilfov.

În jurul orei 13:30, în timp ce se aflau pe str. Valea Argeşului, din Sectorul 6, cei trei au abordat o femeie în vârstă de 85 ani, sub pretextul că vin din partea nepotului acesteia din Canada, spunându-i că îi vor înmâna suma de 1.200 de USD, care momentan se află blocată într-un cont, iar pentru deblocarea acestuia trebuie să le achite în avans suma de 100 de lei.

Cei trei au însoţit-o pe bătrână în locuinţa sa, unde au primit suma solicitată. Apoi, ei i-au distras atenţia, solicitându-i o sticlă cu apă pentru radiatorul autoturismului cu care se deplasau şi i-au furat din casă suma de 800 de lei şi mai multe documente, valoarea prejudiciului cauzat fiind apreciat la suma de 900 de lei.

Imediat după comiterea faptei, poliţiştii au urmărit autoturismul, pe care l-au blocat pe str. Orşova, din Sectorul 6. Cei trei infractori au fost imobilizaţi şi conduşi la secţia de poliţie.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 21, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere.

Etichete: furt, hoţ, metoda, poliţist, victimă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE