Trei linii RATB, deviate. O conductă de apă a fost avariată în zonăTrei linii de tramvaie circulă deviat marţi. În zonă a fost avariată o conductă de apă.

Circulatia a trei tramvaie, blocata joi din cauza unui sofer: si-a parcat masina pe calea de rulare
Circulația a trei tramvaie, blocată joi din cauza unui șofer: și-a parcat mașina pe calea de rulare

Tramvaiele liniilor 14, 40 şi 56 din Capitală circulă marţi, pe trasee deviateâ. „Avaria la conducta de apă s-a produs în zona intersecţiei Calea Călăraşilor cu strada Romulus. Terasamentul din zona căii de rulare s-a lăsat şi a fost nevoie să deviem traseele tramvaielor 14, 40, 56", a spus purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, citat de Mediafax şi preluat de B1.ro.

Contactat de reporterii B365.ro, Tobescu a precizat că avaria produs în jurul orei 15.35, iar tramvaiele vor fi deviate până la finalizarea lucrărilor.

Echipele ApaNova au ajuns la faţa locului la puţin timp de la producerea avariei, iar în prezent se lucrează pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp. Apa Nova susține că terasamentul căii de rulare a tramvaiului s-a prăbușit peste conductă, producând avaria.

Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, tramvaiele liniei 40 vor circula din cartierul Titan pe traseul de bază, până la intersecţia Bulevardul Chişinău-Ziduri Moşi, apoi pe Calea Moşilor şi Sfânta Vineri.

Tramvaiele liniei 14 circulă pe traseul de bază până la intersecţia Calea Călăraşilor-strada Traian, apoi pe bulevardul Basarabia, până la Republica, iar cele ale liniei 56, de la Republica, până la intersecţia Calea Călăraşilor-strada Traian, apoi pe bulevardul Ferdinand, Pantelimon şi Granitul.

Etichete: Apanova, conductă apă, tramvai 14, tramvai 56, tramvaie RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE