Trei persoane care au tulburat ordinea publică în Piaţa Victoriei şi au agresat un bătrân, amendateJandarmeria anunţă că trei persoane care au provocat tulburări ale ordinii publice în Piaţa Victoriei şi au agresat un bărbat în vârstă au fost amendate cu 7.000 de lei.

Barbat agresat in Piata Victoriei
Bărbat agresat în Piaţa Victoriei

UPDATE. Pe internet circulă o serie de imagini cu bărbatul agresat, care i-a înjurat pe protestatari înaintea incidentului. Atenţie, limbaj vulgar.

"Cele trei persoane care au provocat astăzi tulburarea ordinii publice şi au agresat o persoană în vârstă au fost sancţionate contravenţional cu suma de 7000 de lei", scrie Jandarmeria pe contul său de Facebook, ataşând şi o fotografie a bărbatului agresat, însoţită de explicaţia: "Fotografia relevă agresiunea împotriva unui bărbat în vârstă de 71 de ani care se afla în trecere prin Piaţa Victoriei".

Jandarmeria precizează că "libertatea, sub toate aspectele şi nuanţele ei, înseamnă respectarea celui de lângă tine, libertatea nu înseamnă să loveşti fizic persoane în vârstă sau să jigneşti".

"Jandarmeria sprijină şi protejează dreptul constituţional la liberă exprimare în spaţiul public, dar vă solicită să vă disociaţi de persoanele care tulbură ordinea publică, care agresează fizic sau care încearcă să-şi exprime acest drept, prin violenţă fizică şi simbolică", precizează instituţia.

Etichete: barbat agresat, batran agresat, Bucureşti, jandarmeria romania, proteste victoriei

0/2 COMENTARII
contandino alex
04 dec 07:24
+0
VOTURI
-0
pe securistul ala batran care a provocat de ce nu l-au amendat?
Firicelix
02 dec 20:35
+0
VOTURI
-0
Jandarmeria precizează că "libertatea, sub toate aspectele şi nuanţele ei, înseamnă respectarea celui de lângă tine, libertatea nu înseamnă să loveşti fizic persoane în vârstă sau să jigneşti".

Pai daca libertatea nu inseamna sa lovesti si nici sa jignesti, de ce amenda au luat doar protestatarii? Adica inteleg, unul a dat cu pumnul, iar doi s-au opus fortelor de ordine. Amenzi luate pe merit.
Dar cel care a injurat? Nu facem lege egala pentru toti? Sau s-a decis ca i-a ajuns pumnul luat in ochi?

Jandarmeria e putere judecatoreasca? Ei decid cine si ce amenda primeste?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE