Trei școli din Sectorul 4 vor primi laptopuri și tablete de ultimă generațieTrei școli pentru elevi cu nevoie speciale din Sectorul 4 vor primi 6 laptop-uri și trei tablete de ultimă generație, începând de azi.

Trei scoli din Sectorul 4 vor primi laptopuri si tablete de ultima generatie
Trei școli din Sectorul 4 vor primi laptopuri și tablete de ultimă generație

Primăria Sectorului 4 anunță că, începând de miercuri, 27 mai a.c., cei 520 de elevi cu nevoi speciale care studiază în cadrul școlilor gimnaziale speciale nr. 3, nr. 4 şi nr. 6 "Sfântul Nicolae" din Sectorul 4 vor beneficia de 6 laptop-uri și trei tablete de ultimă generație.

Respectivele unităţi şcolare se alătură celor 5 licee, 4 școli generale și Centrului de Plasament "Robin Hood", care, începând cu anul 2009 şi până în prezent au fost dotate cu 164 de calculatoare, destinate laboratoarelor de informatică.

"În planul asigurării celor mai bune condiţii pentru desfăşurarea procesului educaţional în școlile de pe raza Sectorului 4, Primarul Cristian Popescu – Piedone, cu sprijinul TELEKOM ROMÂNIA, continuă astfel dotarea corespunzătoare a unităţilor de învăţământ cu tehnica necesară.", mai precizeaza sursa citata.

Etichete: laptop, Sectorul 4, tehnologie scoli

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE