Femeie tâlhărită în fața blocului, în Sectorul 6. Cum s-a întâmplat totulPolițiștii bucureșteni au identificat miercuri trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani la scurt timp după ce au smuls geanta unei femei cu care trebuiau să se întâlnească în urma unei înțelegeri.

Femeie talharita in Sectorul 6
Femeie tâlhărită în Sectorul 6

În jurul orei 10.30, Poliția Capitalei a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către o femeie, cu privire la faptul că trei tineri pe care îi cunoștea au deposedat-o prin smulgere de geanta personală, în timp ce se afla în fața blocului de domiciliu din sectorul 6, se arată într-un comunicat DGPMB.

Imediat, polițiștii Secției 25 s-au deplasat la adresa indicată unde au identificat partea vătămată, dar și pe unul dintre bănuiți care a fost prins de persoanele aflate în apropiere, imediat după comiterea infracțiunii. Totodată, în urma semnalmentelor primite, polițiștii au reușit, la scurt timp, identificarea și prinderea celorlalți doi bănuiți și conducerea acestora la sediul secției, pentru verificări.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, în perioada 15 — 24 februarie cei trei tineri au executat lucrări de renovare în apartamentul de domiciliu al părții vătămate și profitând de neatenția acesteia, au sustras din interior mai multe bijuterii și suma de 3.000 de lei. Luând la cunoștință despre cele întâmplate, femeia l-a contactat telefonic pe unul dintre cei trei și i-a solicitat să îi restituie bijuteriile și banii însă acesta i-a adus la cunoștință că bijuteriile sunt depuse la o casă de amanet, iar pentru a le recupera este necesară achitarea sumei de 2.000 de lei.

Astfel, în urma unei înțelegeri, partea vătămată urma ca în data de 30 martie să se întâlnească cu cei trei în stația de transport în comun 'Frigocom' situată pe B-dul Timișoara și să meargă împreună la casa de amanet pentru a ridica bijuteriile. În momentul în care partea vătămată a ieșit din scara blocului de domiciliu, unul dintre bănuiți a venit din spate, i-a smuls geanta de pe umăr, în care se afla suma de 2.000 de lei, după care toți trei au fugit printre blocurile aflate în apropiere, unde au fost prinși.

În urma verificărilor, bijuteriile în cauză au fost identificate și recuperate de la o casă de amanet situată pe Str. Mărgeanului, sector 5. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și furt, cu cei în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților. 

Etichete: Drumul Taberei, furt, furt in plina strada, hoţi prinşi de poliţişti, Sectorul 6, tineri prinsi de politisti

0/1 COMENTARII
ccc
01 apr 07:39
+0
VOTURI
-0
De ce nu le publicati numele, poza ? Le stirbim imaginea de talhari?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE