Trei tineri, reţinuţi în Capitală pentru furt calificat de telefoane mobile de lux şi tâlhărieBarbatul a fost retinut astazi
Barbatul a fost retinut astazi

Cei trei, cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii secţiilor 21 şi 16. Tinerii, acuzaţi de furt calificat şi tâlhărie, îşi căutau victimele prin intermediul anunţurilor postate de acestea pe internet, scrie Mediafax.

Sub pretextul că vor să cumpere telefoanele menţionate în anunţuri, suspecţii se întâlneau cu proprietarii telefoanelor, pentru a negocia preţul şi a proba aparatele. În momentul în care aveau telefoanele mobile în mână, tinerii dispăreau.

În 8 mai, după ce s-au întâlnit, în cartierul Militari, cu o persoană care anunţase că "îşi vinde telefonul mobil, tinerii au luat aparatul, pe motiv că vor să îl probeze, s-au urcat într-un autoturism şi au încercat să fugă. Păgubitul a vrut să îi oprească şi s-a agăţat de maşină, fiind târât pe carosabil. Ulterior, suspecţii au coborât din autoturism şi l-au agresat.

Cei trei tineri vor fi prezentaţi Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie.

Etichete: arestaţi, lux, Poliţia Capitalei, talharie, telefoane mobile, tineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE