Trei zile cu spectacole la sala Teatrelli și un târg de produse hand-made până pe 8 martieCentrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează în zilele de 24 februarie, 1 şi 8 martie evenimentul „LOVE IS IN THE MUSIC”, la sala Teatrelli, din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7. De asemenea,  în perioada 22 februarie – 8 martie 2016, va avea loc și târg cu produse hand made în curtea interioară a sediului Creart.

Trei zile cu spectacole la sala Teatrelli si un targ de produse hand-made pana pe 8 martie
Trei zile cu spectacole la sala Teatrelli și un târg de produse hand-made până pe 8 martie

În zilele de 24 februarie, 1 şi 8 martie, la sala Teatrelli, din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, va avea locevenimentul „LOVE IS IN THE MUSIC”.

"Spectacolul aduce laolaltă nume reprezentative ale muzicii românești, în contextul sărbătorilor de Dragobete,  Mărțișor și Ziua Internațională a Femeii. Silviu Biriş, Lavinia Goste, Andrei Lazăr, Ligia Hojda, Ionuţ Ungureanu, acompaniaţi de Orchestra Naţională „Valahia”, alături de dirijorul Marius Zorilă vor realiza un program artistic special dedicat tuturor celor care sărbătoresc dragostea și tradițiile primaverii. Astfel, în serile de 24 februarie, 1 și 8 martie, spectacolele vor debuta la ora 20:00, cu un repertoriu ce include piese autohtone, dar și piese ce au cunoscut aprecierea internațională, reinterpretate de către artiștii invitați", anunță reprezentanții instituției.

De asemenea, în perioada 22 februarie – 8 martie 2016, vizitatorii sunt așteptați la un târg cu produse hand made în curtea interioară a sediului creart. Târgul deschis în intervalul orar 11:00 – 20:30 este dedicat tuturor celor care vor să ofere un cadou inedit cu ocazia sărbătorilor de Dragobete, Mărțișor și Ziua Internațională a Femeii. Paleta diversificată de cadouri va include mărțișoare, cadouri simbolice pentru celebrarea tradiției românești de Dragobete sau cadouri unicat pentru femei, precum pandantive, coliere, inele, brățări, cercei sau broșe realizate manual din lut polimeric și din hârtie, în tehnica quilling. Nu vor lipsi accesoriile cu motive florale, coronițele, decorațiunile sau cutiile de bijuterii.

Biletele pentru spectacolul „LOVE IS IN THE MUSIC” pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim sau de la casa de bilete creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Etichete: 8 Martie, CreArT, dragobete, spectacol, târg, Teatrelli

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h