Patru zile de proteste în Capitală, pe tema protejării pădurilor din RomâniaO serie de proteste vor fi organizate, în această săptămână, în București, pe tema protejării pădurilor din țară. 

Patru zile de proteste in Capitala, pe tema protejarii padurilor din Romania
Patru zile de proteste în Capitală, pe tema protejării pădurilor din România
Foto: aktual24.ro

În a doua jumătate a acestei săptămâni, în Capitală vor avea loc patru proteste, pe tema protejării pădurilor din România.

Acțiunile de protest vor fi organizate în zilele de 20, 24, 25 august, între orele 16.00- 18.00 și 21 august, intre orele 13.00- 15.00.

Cei care vor participa la proteste vor picheta, în aceste zile, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. Acțiunile sunt organizate de Partidul Ecologist Român. 

„Prin această acțiune de protest, Partidul Ecologist Român își propune să tragă un semnal de alarmă asupra dezastrului din pădurile României. De asemenea, îi cerem doamnei Ministru Graţiela Leocadia Gavrilescu să facă toate demersurile necesare pentru ca legea prin care sunt instituite măsuri temporare pentru monitorizarea exporturilor şi a livrărilor intra-comunitare de materiale lemnoase să fie adoptată în sesiunea extraordinară a Parlamentului”, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Etichete: Ministerul Mediului, proteste, proteste București, proteste in Capitala, proteste paduri, proteste paduri bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE