UPDATE Oficial CFR: 48 de trenuri sunt anulate, nu mai sunt întârzieri din BucureştiTrenurile care fac legatura intre Bucuresti si zonele din provincie care au fost grav afectate de ninsoare au fost anulate (Foto: bzi.ro)
Trenurile care fac legătura între București și zonele din provincie care au fost grav afectate de ninsoare au fost anulate (Foto: bzi.ro)

UPDATE: Trenurile care pleacă din Bucureşti nu mai au întârzieri, aşa cum se întâpla vineri, la primele ore ale zilei, când se anunţau decalaje de 30 -45 de minute, la plecarea în Capitală şi de 30 - 60 de minute, la sosirea în Capitală. Adrian Vlaicu, director de marketing în cadrul CFR, a declarat că, vineri, 48 de trenuri au fost anulate, câteva din zona Bucureşti, însă nu s-au mai înregistrat întârzieri semnificative.

Două trenuri au avut întârieri de o sută de minute, întrucât garniturile au plecat tardiv, astfel că la retur au înregistrat întârzieri.

Linia directă cu Constanţa este în continuare închisă din cauza problemelor generate de viscol şi zăpadă, însă echipe lucrează de joi la remedierea acestora. Până atunci, ruta folosită pentru Constanţa este cea prin Ploieşti-Buzău-Feteşti, scrie romanialibera.ro.

Înainte de a pleca la drum consultaţi siteul CFR Călători pentru a vedea care sunt trenurile anulate.

Etichete: Bucureşti, cfr calatori, întârzieri trenuri, ninsoare

0/0 COMENTARII
Anuntul
27 ian 13:02
+0
VOTURI
-0

numai cresterea temperaturilor poate rezolva situatia.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE