Trenuri cu sute de minute întârziere, din cauza CODULUI PORTOCALIUTrenurile care au plecat din sudul ţării au înregistrat întârzieri uriaşe. Pasagerii au ajuns la destinaţie după ore întregi de stat în vagoane.

Trenuri cu sute de minute intarziere, din cauza CODULUI PORTOCALIU
Trenuri cu sute de minute întârziere, din cauza CODULUI PORTOCALIU
Foto: www.enational.ro

În jurul orei 9:00, 12 trenuri înregistrau întârzieri semnificative, cel mai mult fiind în cazul a două trenuri București Nord — Brașov (630 de minute și, respectiv, 420 de minute) și Craiova — Brașov 540 de minute. Întârzieri foarte mari aveau și București Nord — Dej Călători (420 de minute), București Nord — Salva (360 de minute), Dej Călători — București Nord (228 de minute), Brașov — București Nord (180 de minute), Salva — București Nord (100 de minute), București Nord — Satu Mare și Satu Mare — București Nord (60 de minute) etc., scrie realitatea.net.

De asemenea, linia ferată între Ploiești Sud și Urziceni a fost închisă, deoarece ninge viscolit, iar pe 11 linii circulația este restricționată din cauza formării de suluri de zăpadă și a vântului puternic.

Zece trenuri de călători staționau, în jurul orei 9,00, în gări adiacente, întrucât pe relația Comarnic - Valea Largă au avut loc căderi de copaci care au rupt linia de contact pe ambele fire de circulație, potrivit datelor postate pe site-ul Ministerului Transporturilor.

 

La Iaşi, călătorii au ajuns cu mai bine de trei ore mai târziu decât ar fi trebuit, scrie digi24.ro.

Programat să sosească în gara Iaşi la 19.05, trenul de la Bucuresti a ajuns cu o întârziere de aproape două sute de minute.

Pasagerii spun însă că putea fi chiar mai rău, dacă ar fi îngheţat în vagoane.

Ignorând avertizările meteo, mai mulți oameni s-au încumetat să plece cu trenul spre Capitală.

Întârzieri au avut doar garniturile care au plecat din sudul ţării.

Etichete: cod portocaliu ninsori, întârzieri trenuri, trenuri, trenuri anulate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE