Trenurile Interegio de pe ruta Bucureşti-Constanţa, scoase până la creşterea vitezei de parcursMinistrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a decis scoaterea trenurilor cu rang Interegio de pe ruta Bucureşti – Constanţa, deoarece pasagerii plăteau bilete prea mari pentru aceste curse, care parcurg distanţa cu viteze de tren Personal.

Protest la CFR
Protest la CFR

„Cursele Interegio vor fi reluate în circa două luni. Până atunci vom rezolva şi problema furturilor de cale ferată prin asigurarea pazei de către Jandarmerie pe această rută. Nu mi se pare normal ca pasagerii să plătească preţuri de tren Interegio, iar distanţa să fie parcursă în patru ore şi nu în două ore şi jumătate", a spus ministrul Transporturilor, într-o conferinţă de presă, conform capital.ro.

Acesta a declarat că în două luni lucrările la acest tronson, investiţie totală de un miliard de euro din fonduri europene şi de la buget în ultimii cinci ani, vor putea fi utilizate în mod normal, urmând ca distanţa să fie parcursă în 2 ore şi 30 de minute.

Etichete: ministrul Transporturilor

0/1 COMENTARII
Ing.
02 feb 13:34
+0
VOTURI
-0
E vorba de INTERCITY, nu de INTERREGIO, chiar daca ambele ranguri fac 5 ore pe traseu. Era oricum o singura ereche de trenuri, la o ora cam aiurea, care avea locomotiva de 5100 kW (deci peste 7000 CP) si 2 (DOUA) vagoane, cu care nu prea mergea nimeni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE