TRENURILE pe ruta Timişoara-Bucureşti, DEVIATE, după ce un rapid a DERAIAT la HerculaneTrenurile de pe ruta Timisoara – Bucuresti nu vor ajunge la timp la destinatie, dupa ce un Rapid a deraiat, joi seara, cu putin inainte de intrarea in Baile Herculane. Din fericire, niciunul dintre cei 80 de calatori nu a fost ranit.

TRENURILE pe ruta Timisoara-Bucuresti, DEVIATE, dupa ce un rapid a DERAIAT la Herculane
TRENURILE pe ruta Timişoara-Bucureşti, DEVIATE, după ce un rapid a DERAIAT la Herculane
Foto: stiri.mersultrenurilor.ro

Primele 3 vagoane ale IR 1691 au sarit de pe sine la 3 km de statiunea banateana. Trenul venea de la Bucuresti si avea ca destinatie finala Timisoara. Din fericire nu s-au inregistrat victime.

A fost insa paralizat traficul feroviar in zona, iar pana la repunerea pe linii a vagoanelor deraiate, toate trenurile de pe ruta Timisoara – Bucuresti vor fi deviate, notează Realitatea.net.

"Trebuie sa vina mijlocul de ajutor de la Craiova, nu putem ridica noi vagoanele deraiate, nu avem mijloacele necesare. Apoi trebuie refacuta si linia, va dura ceva. Circulatia va fi deviata, trenurile pleaca regulat din Timisoara, dar vor merge pe Simeria – Petrosani – Targu Jiu, din Lugoj. Calatorii din acel tren cu 3 vagoane deraiate au fost dusi cu autobuzul in Herculane si vor veni cu o alta garnitura la Timisoara", a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Cristian Udrea, revizor regional in siguranta circulatiei la Regionala CFR Timisoara.

Operatiunea de ridicare si recuperare a vagoanelor din garnitura deraiata este una anevoioasa. In zona au fost mobilizate forte importante, atat din Caras, cat si din Mehedinti, iar trenul va fi repus pe sine cu ajutorul unor macarale.

Etichete: Bucureşti, deraiere tren, timisoara, trenuri, trenuri deviate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE