Tribunalul Bucureşti a admis cererea RADET de intrare în insolvenţăTribunalul Bucureşti a admis cererea RADET de intrare în insolvenţă, regia având datorii către Electrocentrale Bucureşti în valoare de peste 3,9 miliarde lei.

"Admite cererea debitorului Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti. În temeiul art. 71 alin. 1 din Legea nr 85. 2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, deschide procedura generală a insolvenţei împotriva debitorului Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti", se arată în decizia dată, miercuri, de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Judecătorii au fixat ca termen limită de depunere de către creditori a opoziţiilor în 10 zile de la notificare. Decizia poate fi atacată tot la Tribunalul Bucureşti cu apel în termen de 7 zile de la comunicare.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat la sfârşitul lunii septembrie proiectul de hotărâre privind mandatarea Consiliului de Administraţie RADET Bucureşti de a lua toate măsurile tehnice, juridice şi economice necesare pentru asigurarea continuităţii activităţii regiei, pentru garantarea livrării agentului termic pentru populaţie şi instituţii. În proiect a fost introdus un amendament de intrarea a RADET în insolvenţă.

ELCEN cere insolvenţă, după ce RADET a solicitat acelaşi lucru.

RADET are datorii către Electrocentrale Bucureşti în valoare de peste 3,9 miliarde lei.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că insolvenţa RADET reprezintă cea mai sigură cale de protejare a bucureştenilor în privinţa furnizării apei calde.

Etichete: Bucureşti, cerere insolventa radet, ELCEN, RADET, RADET Bucureşti

0/3 COMENTARII
Cris
06 oct 14:38
+0
VOTURI
-0
Asta care scrie de tramvaie si biciclisti la fiecare articol este un moldovean trist. Nu mai pune nimeni botu la vrajeala ta!
Paul
05 oct 18:41
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de bicicliștii din București.Nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile capitalei pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni periclitând traficul pietonal.A vedea trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff aferentă Pieței Victoriei.De pericolele astea de peroane de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție nu ne-au scăpat conducerile de până acum ale PMB dar piste de biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni au știut să facă.Sunt mai importante pistele de biciclete decât viața pietonilor în stațiile de tramvai.Piste de biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni cea mai mare cretinătate.Bicicliștii și Codul Rutier două drepte paralele.Bicicleta e mijloc rutier.Să ruleze bicicliștii cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni care sunt spații strict pietonale.
Cris
05 oct 14:37
+0
VOTURI
-0
Poate dau drumul la apa calda in Bucuresti. Nu suntem la Vaslui, totusi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE