Tribunalul București, termen pentru 20 mai în dosarul de insolvență al clubului RapidTribunalul București a stabilit, vineri, un nou termen în dosarul de insolvență al clubului de fotbal Rapid pentru 20 mai, dată la care oficialii grupării giuleștene trebuie să supună spre confirmare noul plan de reorganizare în fața instanței.

20 mai, ziua in care rapidistii afl[ daca ies din insolventa
20 mai, ziua in care rapidistii afl[ dacă ies din insolvență
Foto: rapid

Noul plan de reorganizare va fi mai întâi supus aprobării Adunării Generale a Creditorilor, ședința fiind stabilită prin decizia Tribunalului București pentru 28 martie, potrivit Agerpres.

Administratorul special al clubului Rapid, Radu Birlică, a declarat, vineri că hotărârea instanței de a acorda un nou termen este o veste excelentă.

Citește și Opt lideri ai galeriei RAPID, printre care şi "Gigi Corsicanu", REŢINUŢI de Poliţie

"Sunt mult mai optimist acum, este o veste excelentă pe care am primit-o. 20 mai e un termen bun, iar până atunci avem timp să pregătim planul de reorganizare și să îl supunem în Adunarea Generală a Creditorilor din 28 martie", a afirmat Birlică.

Gruparea de fotbal Rapid, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedură de insolvență din 7 decembrie 2012.

Etichete: club fotbal rapid, insolventa club rapid, insolventa rapid, Rapid, Rapid Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h