Tricourile de la Italia - România: 2 - 2, vândute de FRF. Încasările, donate victimelor din ColectivFederaţia Română de Fotbal (FRF) vinde tricourile de la meciul amical Italia - România, încheiat cu scorul 2 - 2. Încasările obţinute din vânzarea tricourilor vor fi donate familiilor victimelor tragediei de la Colectiv.

Tricourile de la Italia - Romania: 2 - 2, vandute de FRF. Incasarile, donate victimelor din Colectiv
Tricourile de la Italia - România: 2 - 2, vândute de FRF. Încasările, donate victimelor din Colectiv
Foto: frf.ro

Tricourile cu care naționala a evoluat la Bologna, în remiza cu Italia, scor 2-2 au fost puse în vânzare de FRF în propriul său magazin virtual. Toate fondurile obținute din vânarea tricourilor vor fi donate familiilor afectate de tragedia de la fostul Club Colectiv, informează TVR.

Prețul unui tricou de la Italia - România este de 249 de lei.

România a evoluat la Bologna în tricouri speciale, cu numele negre, compuse din numele celor decedați în incendiul din 30 octombrie. 

Cu o săptămână înainte de meciul amical de la Bologna, tricolorii, însoțiți de Răzvan Burleanu, s-au deplasat la fostul Club Colectiv, unde au depus coroane, flori și lumânări.

Pe data de 4 noiembrie, FRF a anunțat că pune la dispoziția răniților de la Clubul Colectiv cele două camere hiperbarice de care dispune, precum și complexul de recuperare din cadrul Centrului Mogoșoaia.

De asemenea, Federația a "solicitat respectuos" cluburilor ca, până la sfârșitul anului, în toate partidele din România să se păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei de la Clubul Colectiv din București, iar jucătorii să poarte banderole negre.

Etichete: donaţie, Federatia Romana de Fotbal, frf, tricou, victime incendiu colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE