Trotineta electrica – deplaseaza-te inteligentDaca pana acum putin timp, o trotineta electrica o puteam considera un gadget, fiind folosita mai degraba experimental si, de cele mai multe ori, in timpul liber, putem spune ca usor, usor, si-a castigat un loc in lista optiunilor de transport in mediul urban. Tot mai multe persoane pot fi vazute, la orele de varf, depasind coloane intregi de masini, pe trotinete sau alte vehicule electrice, ajungand evident, mai repede si mai simplu la destinatie. 

Trotineta electrica
Trotineta electrica

Increderea in acest tip de vehicul a venit o data cu aparitia pe piata a unor modele de trotinete electrice robuste, cu o autonomie mai mare si pe care te poti baza ca te vor duce si te vor aduce de la birou fara a fi nevoie sa apelezi pe drum si la alte mijloace de transport.

Ce inseamna o trotineta electrica robusta si de incredere?

Sa luam, de exemplu, modelul Myway Inokim Light Hero White de la AirMotion.ro.  Are o autonomie de incarcare de 21-23 km. Chiar si in Bucuresti, o astfel de distanta este suficienta pentru a acoperi drumul dus intos de acasa pana la birou. Si totusi, daca lucrezi undeva in afara orasului, iar distanta este mai mare, sistemul de pliere te ajuta sa o strangi si sa o desfaci rapid atunci cand ai nevoie, putand alege mixul potrivit de mers cu trotineta si mersul cu un mijloc de transport convenabil.

Viteza? Inokim Light poate atinge o viteza de pana la 27km/h, o viteza mai mult decat decenta pentru conditiile de oras. Nu stramba din nas inainte de a te uita pe viteza medie cu care ai mers ultima data in propria masina, la orele de varf. Chiar daca uneori ai prins viteze de peste 50-60km/h, timpul cat ai stat la semafor sau pur simplu, in coloana, duce adesea viteza medie la sub 15km/h. Cu o trotineta electrica, nu ramai blocat in trafic, putand gasi usor o cale libera pe trotuar sau pe stradutele laturalnice.

Bateria suficient de generoasa a trotinetei electrice Inokim se incarca in doar 4 ore. Ai, asadar timp sa o reincarci pentru urmatorul drum, seara sau in timp ce te ocupi de cine stie ce rapoarte la birou. Cat despre greutate, Inokim cantareste doar 13 kg, ceea ce iti permite sa o cari usor cu tine in casa sau langa birou. Este foarte ergonomica, ocupand putin spatiu si, nu in ultimul rand, extrem de eleganta.

Daca ai nevoie de o autonomie  mai mare, poti alege modelul Inokim Quick 3 care rezista mai bine de 40 de kilometri de la o incarcare la alta.

Lista de parametri extrem de ofertanti este completata de calitatea materialelor pe care o simti de la o prima vedere. O astfel de trotineta electrica iti transmite incredere si te indeamna sa iti lasi masina acasa.

Cu siguranta ca in viitorul apropiat, tot mai multe persoane vor face acest schimb, intre timpul pierdut in trafic si libertatea de miscare pe care ti-o ofera o trotineta electrica.

 

 

 

0/1 COMENTARII
nnnx
03 Oct 16:15
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de transport subteran!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE