Trotuarul din faţa Magazinului Unirea, BLOCAT în continuare de lucrările la metrouCea mai aglomerată staţie de metrou din Bucureşti are una dintre intrări blocate de la începutul anului trecut. Magazinul Unirii doreşte acces direct la metrou, prin staţia Piaţa Unirii Doi, şi-a asumat şantierul, dar lucrările nu s-au încheiat nici până acum, relatează Stirile TVR.

Trotuarul din fata Magazinului Unirea, BLOCAT in continuare de lucrarile la metrou
Trotuarul din faţa Magazinului Unirea, BLOCAT în continuare de lucrările la metrou

Mii de călători sunt nevoiți zilnic să folosească un singur traseu pentru a intră sau ieși la stația de metrou Unirii 2 atunci când vin dinspre Bulevardul Coposu.

În fața Magazinului Unirii, una dintre intrări este blocată de șantier. Lucrările au început în ianuarie 2015 și ar fi trebuit să se termine în cinci luni. Lucrarea este asumată de Magazinul Unirii care își dorește un pasaj pietonal cu acces direct la metrou și care a tot prelungit termenul de execuție.

CITEŞTE ŞI Pasaj pietonal, construit de Unirea Shopping Center, la staţia de metrou Piaţa Unirii 2  

Metrorex susține că a trimis mai multe notificări legate de nerespectarea termenului lucrărilor. Fără nici nu rezultat. Acum, de pe panoul aflat la intrarea în șantier, aflăm că termenul de finalizare a fost depășit cu... 6 zile.

Magazinul Unirea este deținut de omul de afaceri Dan Adamescu, implicat în mai multe dosare penale. În urmă cu câteva zile, procurorii DNA au instituit sechestul asigurător pentru 72 la sută din acțiunile magazinului care aparțin lui Dan Adamescu.

Etichete: lucrari metrou Unirea, lucrari Unirea, magazin unirea, metrou Unirea, pasaj Unirea

0/1 COMENTARII
vlad
07 Apr 10:38
+0
VOTURI
-0
Domne, cum adica au trimis notificari??? O statie de metrou publica este blocata pentru interesul unui privat!!! Sigur, ar fi fost comod si pentru calatori sa intre direct in magazin, deci lucrarea a fost logica.... dar au intarzieri de un an!! Ce contract s-a facut??? Ar fi trebuit sa plateasca deja despagubiri uriase!!! Si nu-mi pasa mie ca Adamescu are probleme cu legea, magazinul Unirea merge bine-mersi, toate spatiile sunt inchiriate, isi permit sa plateasca.... nu cred ca am trecut vreodata pe-acolo si sa vad ca se lucreaza la pasajul asta

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE