Trotuarul dintre Universitate și Unirii, REFĂCUT. Când vor fi gata lucrările și cât costă FOTOTrotuarele de pe bulevardul I.C. Brătianu din Capitală vor fi refăcute. Lucrările, care presupun montarea de pavele din piatră şi schimbarea bordurilor, au fost demarate la începutul lunii aprilie şi ar trebui finalizate până la sfârşitul lunii iunie. Muncitorii lucrează acum la refacerea trotuarului pe partea cu Centrul Vechi.   

Refacerea zonei pietonale de pe bulevardul I.C. Brătianu este realizată de Administrația Străzilor, prin firma Tehnologica Radion (aflată în insolvenţă), și ar trebui să fie gata la sfârşitul lunii iunie, conform termenului anunţat de Administraţie.

Primăria Capitalei a precizat pentru B365.ro că lucrările au fost contractate în 2015 şi costă 5.472.500,00 lei (aproximativ 1,2 milioane de euro).

"Refacerea presupune montarea de pavele din piatră naturală pe toată suprafaţa trotuarelor – 9205 metri pătraţi pe ambele sensuri, lucrări de demontare şi montare borduri mari şi mici din piatră naturală şi ridicări la cota cămine şi guri de scurgere", a explicat Primăria Capitalei.

Reamintim că pe acest bulevard, între Universitate și Unirii, au fost instalate, acum patru luni, bile anti-parcare - după ani de zile în care pietonii nu au putut traversa bulevardul mereu ticsit de mașinile parcate ilegal. 

 

Anul trecut, a fost refăcut și trotuarul de pe strada din vecinătate - Ion Ghica (pe care este cinema Pro), unde au fost montate, de asemenea, bile anti-parcare. Detalii și imagini despre această lucrare găsiți AICI.

Zlele trecute, se lucra la refacerea trotuarului între Palatul Suţu şi intersecţia cu Blănari (vezi harta de mai jos). 

Click pe imagine pentru mărire

 

Mai multe imagini, în Galeria Foto de mai sus

O echipă de la Tehnologica Radion lucra însă și la capătul bulevardului I.C. Brătianu, la intersecția de la Unirii:

Etichete: Administraţia Străzilor, i c bratianu, lucrări Bucureşti, lucrari trotuar, trotuar bucuresti, trotuar centru, trotuar universitate

0/6 COMENTARII
mihai
24 apr 17:21
+0
VOTURI
-0
Concomitent cu înoirea aspectului stradal ar trebui ”cernută” și ”fauna și flora” umană conlocuitoare din zonă. Nu s-a lămurit nimeni până acum că, acolo unde se instalează alogenii, se alege praful ? Cine ar trebui să vadă - PERMANENT - și să ia măsuri DRASTICE nu vede ce soi de indivizi își fac veacul prin zona Unirii, Sfantul Gheorghe, Universitate, Romană, Sala Palatului (coloane), Gara de Nord... NIMENI dintre cei plătiți de contribuabili ca să supravegheze curățenia spațiului public nu vede mizeria întreținută de o faună umană needucată, rău voitoare, mâzgălelile, vandalizările a mai tuturor zidurilor, stâlpilor, gardurilor...interioarelor mijloacelor de transport în comun. De golanimea care face legea pe stradă, nimeni n-are nimic de obiectat...
Mihai
21 apr 13:11
+0
VOTURI
-0
Si Bile antiparcare la partea stanga (Cocor)! E rusinos acolo...
gabi
20 apr 19:33
+0
VOTURI
-0
Bile antiparcare si la parcul din Piata Unirii ,la hotel Horoscop, spre Budapesta de la Horoscop si amenzi in parbriz ca in Austria. Dar politia se face ca nu vede ,amenzi canci iar trotuarele din centrul Capitalei o tiganeala plina de tigani.
alcs
20 apr 11:22
+0
VOTURI
-0
In sfarsit! Era cazul sa se interzica parcajul aici si sa se refaca trotuarul. Faptul ca probabil costa de multe ori peste cat trebuia e deja normalul la noi...
PMB DNA
20 apr 09:48
+0
VOTURI
-0
Primar nou, preturi noi, spaga merge inainte!
lolec
20 apr 09:14
+0
VOTURI
-0
fac pariu ca o sa fie o lucrare mizerabila ca si cea din fata magazinului Unirea unde se desprind placile de pe trotuar si in centrul istoric aceeasi poveste. Chiar este imposibil sa se faca niste lucrari de calitate? Am fost in zona centrala in alte capitale europene si acolo nu am vazut o placa sa se desprinda.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h