TRUCUL care te ajută să îţi asiguri maşina mai IEFTINÎnainte de a face o asigurare este important să arunci o privire pe ofertele tuturor firmelor din România. De la prețuri la riscuri asigurate, franșize și excluderi diferențele sunt suficient de mari încât să aibă un impact semnificativ asupra buzunarului clientului, scrie profit.ro.

TRUCUL care te ajuta sa iti asiguri masina mai ieftin
TRUCUL care te ajută să îţi asiguri maşina mai ieftin

Profit.ro a constatat că dintre cei mai importanți șapte jucători din România, cinci au o particularitate care poate fi speculată pentru a obține un preț mai bun.

Un tânăr de 32 de ani care conduce în București o mașină Honda Civic cu motor de 1,8 litri și an de fabricație 2009 va plăti pentru o poliță CASCO cel puțin 693 de euro și cel mult 1.300 de euro, arată datele Ama Smart Insurance Management.

Cele două oferte extreme nu vin, așa cum ar fi de așteptat, de la firme diferite ci de de la același asigurător. Diferența ține de calitatea în care tânărul solicită o asigurare. Dacă o face ca persoană fizică el va trebui să plătească 1.300 de euro pentru o sumă asigurată de 6.717 euro.

Dacă, în schimb, are posibilitatea ca mașina să aparțină în acte unei firme, prețul asigurării scade drastic, la doar 693 de euro. Oferta aparține Allianz Țiriac.

 

Citeşte mai mult pe profit.ro

Etichete: asigurare ieftină, asigurare masina, casco, CASCO ieftin, RCA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE