Trupa britanică James concertează la Bucureşti în această varăUna dintre cele mai îndrăgite formaţii britanice, celebra trupă James, despre care se poate spune că a fost în fruntea mişcării de indie-rock în anii ‘90, va cânta pentru prima dată în România, în cadrul Lazy Monday.

Trupa britanica James concerteaza la Bucuresti in aceasta vara (Foto misterme.ro)
Trupa britanică James concertează la Bucureşti în această vară (Foto misterme.ro)

Evenimentul va avea loc pe 11 iulie 2016, la Bucuresti. Mai exact, la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau. Grupul britanic va fi cap de afis al Lazy Monday, insa organizatorii vor anunta in curand inca doua nume care vor urca pe aceeasi scena, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

James este o trupa ce a luat nastere in Manchester, Anglia, in 1981. Trupa a fost in fruntea miscarii de indie rock in anii '90 cand a lansat o serie de piese foarte populare cum ar fi "Sit Down" si "Laid", iar stilul trupei este definit de vocea solistului Tim Booth.

James are la active 14 albume de studio, peste 25 de milioane de albume vandute in lume si o serie de cantece devenite hit-uri in intreaga lume. Cele mai cunoscute single-uri ale grupului britanic sunt, printre altele, "Born of Frustration", "She's a Star" si "Getting Away With It (All Messed up)".

Cel mai recent album James, „Girl At The End Of The World”, a fost lansat pe 18 martie si a intrat direct pe locul 1 in topul din Anglia. Albumul contine piese precum “Dear John”, “Nothing But Love” sau “To My Surprise”. 

Biletele pentru evenimentul Lazy Monday sunt disponibile online pe EventBook.rosi in librariile partenere. Pana pe 15 mai au preturi promoționale: 150 de lei -in picioare, 170 și 190 (VIP) – cu loc.

Sursa: Hotnews

Etichete: concert bucuresti, iulie, Teatrul de Vara din Parcul Herastrau, Trupa britanică James

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE