Trupa care concerta în clubul Colectiv lansa și piesa "Ziua în care vom muri"27 de persoane au murit în urma incendiului de la clubul Colectiv. Trupa Goodbye to Gravity își lansa noul album, iar primul single l albumului era intitulat "The day we die" (Ziua în care murim).


Trupa care concerta in clubul Colectiv lansa si piesa "Ziua in care vom muri"
Trupa care concerta în clubul Colectiv lansa și piesa "Ziua în care vom muri"

Cum era prezentată lansarea albumului

Goodbye to Gravity a lansat noul album Mantras of War vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca Goodbye to Gravity și multe alte surprize!

CITEȘTE ȘI INCENDIU puternic într-un club din Centrul Vechi. 27 de persoane au decedat

Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul Mantras of Warprecum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.

“Este o etapă foarte importantă pentru noi”, spune basistul Alex Pascu, potrivit romaniatv.net. “Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.” 

“Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adaugă vocalistul Andrei Găluț.

Mantras of War este al doilea album al bucureștenilor și va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie.  

Primul single, The Day We Die, poate fi urmărit la linkul de mai jos:

Etichete: Centrul vechi, Goodbye to Gravity, incendiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE