Trupa Radiohead revine cu o nouă piesă, "Burn the witch" VIDEODupă ce au renunțat luni la orice activitate pe rețelele de socializare, membrii trupei britanice de rock Radiohead au revenit marți online cu o piesă inedită, 'Burn The Witch', cu un sound foarte electronic.

Trupa Radiohead revine cu o noua piesa
Trupa Radiohead revine cu o nouă piesă

Postată pe pagina de internet a trupei, piesa de 4 minute a fost prezentată sub forma unui clip de animație cu personaje realizate din plastelină în stilul programelor pentru copii din anii '60 din Marea Britanie, scrie Agerpres.

 

Piesa a fost vizionată de peste trei milioane de ori în mai puțin de 24 de ore.

Cotidianul The Guardian a calificat piesa drept "frapantă — o izbucnire de muzică intensă". Paginile albe afișate luni pe conturile de Twitter și Facebook ale trupei au suscitat în rândul fanilor speculații privind iminența lansării unii nou album.

Radiohead nu a dat deocamdată niciun detaliu despre acest nou album, care ar fi al 9-lea și primul după 'King of the Limbs' din 2011. La mijlocul lunii martie, trupa anunțase că susține recitaluri în perioada 20 mai — 4 octombrie la Amsterdam, Paris, Londra, New York, Los Angeles și Ciudad de Mexico, cu două concerte în fiecare oraș, cu excepția Londrei unde vor cânta de trei ori. Rockerii britanici sunt anunțați și pe afișele a opt festivaluri, între care Primavera Sound din Barcelona, Summer Sonic în Japonia, ediția europeană de la Berlin și la festivalul Lollapalooza din Chicago.

Etichete: Marea Britanie, piesa rock, radiohead, rock radio head, trupa radiohead, trupa rock

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h