Trupa Taxi a lansat o nouă piesă, în colaborare de Delia: "Atât de trist" VIDEOTrupa Taxi a lansat o nouă melodie, în colaborare cu Delia.

Trupa Taxi a lansat o noua piesa, in colaborare de Delia: "Atat de trist" VIDEO
Trupa Taxi a lansat o nouă piesă, în colaborare de Delia: "Atât de trist" VIDEO
Foto: Cat Music

Piesa "Atat de trist", lansata marti, este compusa de  Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, anunta Cat Music printr-un comunicat de presa.

"Delia este o artista de exceptie si suntem foarte onorati de aceasta colaborare. O sa sune ciudat, dar suntem foarte bucurosi ca a acceptat sa fie 'atat de trista' alaturi de noi", declara Dan Teodorescu.

"Atat de trist este o piesa atat de frumoasa! Cand am auzit-o prima oara in versiunea demo, am ramas putin blocata, nu am reusit sa ma exprim imediat - atat de mult m-a marcat. Am asteptat cu nerabdare sa vada lumina YouTube-ului, sa ajunga mai repede la oameni, pentru ca sunt convinsa ca o sa-i atraga in poveste si ca se vor atasa de ea inca de la prima auditie. Atat de mult imi place si cum a iesit clipul, mi se pare ca transmite exact mesajul piesei. Este un clip sensibil si special! Dan e o minunatie de om si atat de tare ma bucur de aceasta colaborare!", declara Delia.

Etichete: taxi, taxi delia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h