Tudor Chirilă, despre consultările dintre Iohannis şi societatea civilă: Sunt inutileTudor Chirila a anunatat, vineri, ca, desi multi i-au cerut sa reprezinte societatea civila la Palatul Cotroceni, a decis sa nu mearga sa discute cu presedintele Klaus Iohannis, catalogand consultarile drept "inutile".

Tudor Chirila, despre consultarile dintre Iohannis si societatea civila: Sunt inutile
Tudor Chirilă, despre consultările dintre Iohannis şi societatea civilă: Sunt inutile
Foto: Facebook

Tudor Chirila spune pe contul sau de Facebook ca a fost asaltat de sute de propuneri prin care i se cerea sa devina "vocea strazii" la consultarile anuntate de Cotroceni cu societatea civila. Chirila a declarat ca "strada nu se poate organiza intr-un timp atat de scurt astfel incat sa se poata constitui intr-un organism cu adevarat reprezentativ. Potrivit acestuia, "consultarile de la Cotroceni sunt inutile".

Tudor Chirila a mai precizat ca, daca s-ar afla fata in fata cu Klaus Iohannis, i-ar spune: "Oamenii din strada v-au votat preşedinte si ei nu simt ca, de cand ati fost investit, le-ati reprezentat interesele".

Iată mesajul transmis de Tudor Chirilă:

 

În cursul zilei de ieri am fost asaltat de sute de propuneri pe mail, sms sau în inboxul paginii mele care-mi cereau să...

Posted by Tudor Chirilă on Friday, November 6, 2015

Etichete: consultări, consultari cotroceni, societatea civila, tudor chirila

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE