Tudor Chirilă, enervat de banerul PSD amplasat lângă Herăstrău. A sesizat Autoritatea ElectoralăTudor Chirilă a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la amplasarea unui baner PSD în fața Parcului Herăstrău. "Mizeria asta ar trebui oprită de cetățeni, prin reclamații", scrie artistul în cadrul unei postări pe Facebook.

Tudor Chirila
Tudor Chirilă

"Am sesizat autoritatea electorală permanentă cu privire la banerul PSD amplasat în fața parcului Herăstrău. Văd azi că este o campanie în toată regula, după cum se vede (bannerul e in fundal). Probabil și în alte sectoare, nu numai la 1. Mizeria asta ar trebui oprită de cetățeni, prim reclamații. Vă invit și pe voi să scrieți celor de la sectorul 1 și autorității electorale permanente", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Alegerile locale ar urma să aibă loc pe 5 iunie, urmând ca startul campaniei electorale să fie dat pe 6 mai, potrivit unor proiecte de hotărâri ale Guvernului privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, puse în dezbatere de Autoritatea Electorală Permanentă, notează Mediafax.

Etichete: Autoritatea Electorală Permanentă, banner, tudor chirila

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE