Tudor Chirilă, implicat într-o BĂTAIE în centrul Capitalei. Cântăreţul s-a ales cu DOSAR PENALTudor Chirilă a fost implicat, miercuri, într-o altercaţie în Capitală. Potrivit primelor informații, solistul trupei Vama s-a bătut cu un alt bărbat din cauza unor divergențe pe teme politice. Acesta din urmă a solicitat intervenţia poliţiei.

Tudor Chirila
Tudor Chirilă

"Astăzi, în jurul orei 11:00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp. Persoana a reclamat că o fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", a anunţat Poliţia Capitalei.

Tudor Chirilă, legitimat la protest de un jandarm care "duhnea a alcool". Schimbul de replici dintre cei doi VIDEO

După apariţia informaţiei în presă, Tudor Chirilă a reacţionat.

"Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit", a spus Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă este cunoscut ca unul dintre liderii informali ai mișcării #rezist, fiind prezent adesea la protestele din Piața Victoriei.

Etichete: bătaie, dosar penal, tudor chirila

0/2 COMENTARII
pascu
28 mar 13:10
+0
VOTURI
-0
De ce din pacate asa sunt toti ? Sa stai bine mersi la masa si sa auzi cum un idiot iti jigneste familia !!!

Ce sa i faci ,sal pupi ?
Eu il calcam in picioare si apoi chemam eu politia.
RATB
27 mar 14:54
+0
VOTURI
-0
Din pacate asa sunt toti astia cu #rezist...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE