Tudor Chirilă, TATĂ pentru a doua oară. Când va naşte iubita actoruluiÎn urmă cu un an şi jumătate, Tudor Chirilă a devenit tată pentru prima oară. Iubita actorului, Iulia a născut un băieţel perfect sănătos. Artistul trăieşte din nou emoţii puternice, după ce a aflat că va avea al doilea copil.

Tudor Chirila, tata pentru a doua oarp
Tudor Chirilă, tată pentru a doua oarp

Deşi a ţinut ascuns acest lucru, ca şi la prima sarcină, prezenţa lui Tudor şi a Iuliei la un eveniment în cinstea filmului "Dincolo de calea ferată", a confirmat că cei doi vor deveni părinţi până la sfârşitul acestui an, potrivit Libertatea.

Iulia și Tudor Chirilă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2012 şi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din viaţa mondenă. Cei doi au reuşit până acum să stea departe de scandaluri. În 2014, Chirilă a devenit antrenor la Vocea României, alături de Loredana Groza, Smiley și Marius Moga. De-a lungul timpului, Tudor Chirilă s-a implicat în numeroase campanii sociale. În 2005, a fost inițiatorul campaniei "Live pentru viață", prin care s-au strâns donații pentru sinistrați.

Etichete: tata pentru a doua oara, tudor chirila, tudor chirila parinte, tudor chirila tata, vedeta tata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h