Tudor Gheorghe, spectacol pentru consilierii generali care au refuzat să îl facă cetățean de onoare



Peste o săptămână, Tudor Gheorghe va susține un spectacol, cu casa închisă, la Sala Palatului. Artistul îi învită și pe consilierii generali ai Capitalei la concert deși aceștia au refuzat să îi acorde titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. "Eu prezint, în show-urile mele, un Bucuresti de care ei ar trebui să știe!”, a declarat Tudor Gheorghe. 

Tudor Gheorghe, spectacol pentru consilierii generali care au refuzat sa il faca cetatean de onoare
Tudor Gheorghe, spectacol pentru consilierii generali care au refuzat să îl facă cetățean de onoare

In urma cu un an, Razvan Teodorescu l-a propus pe Tudor Gheorghe pentru distinctia de “cetatean de onoare” al Bucurestiului, aducand ca argument solid, valoarea profesionala a artistului si modul in care a promovat cultura romaneasca in 50 de ani de cariera. Consiliul General al Municipiului București a respins sînsă propunerea. 

Tudor Gheorghe nu le-a purtat pică. Dimpotriva, pe 3 noiembrie, atunci cand va sustine un super spectacol la Sala Palatului , intitulat “Adio, doamna”, el i-a avut in vedere si pe cei care l-au respins.

“Voi invita la spectacolul meu pe toti consilierii locali de la Primaria Municipiului Bucuresti, cei care s-au opus numirii mele de cetatean de onoare al Bucurestiului. La vremea respectiva, ei mi-au cerut recomandari pentru a primi acest titlu onorofic si am rugat doi prieteni academicieni sa scrie ce ma recomanda pe mine. Si tot nu m-au numit cetatean de onoare, probabil, pentru ca nu l-am sustinut pe presedintele Iohannis... Dar nu ma deranjeaza, eu prezint, in show-urile mele, un Bucuresti de care ei ar trebui sa stie!”, a declarat Tudor Gheorghe, potrivit wowbiz.ro. 

Etichete: cetăţean de onoare, consilieri generali, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, spectacol, tudor gheorghe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE