Tudor Ionescu şi Aurelian Bădulescu, aleşi VICEPRIMARI ai CapitaleiTudor Ionescu (ALDE) şi Aurelian Bădulescu (PSD-UNPR) au fost aleşi, joi, în şedinţa CGMB, în funcţia de viceprimari ai Capitalei.

Tudor Ionescu
Tudor Ionescu

Tudor Ionescu a obţinut 28 de voturi pentru şi 19 "împotrivă", iar Aurelian Bădulescu a fost ales tot cu 28 de voturi "pentru" şi 19 "împotrivă."

USB a refuzat să facă o propunere pentru funcţia de viceprimar.

"Aşa cum am mai spus, nu facem alianţă. Grupul USB nu propune viceprimar şi se va abţine la vot", a susţinut Nicuşor Dan.

Propunerea PNL a fost Cătălin Deaconescu.

"Pentru a demonstra calitatea umană, va face o nominlizare care este net superioară: Cătălin Deaconescu", a spus consilierul general Ciprian Ciucu.

Grupul PMP l-a propus pe Lucian Iliescu.

"Veţi avea de votat, şi vă rog să ne daţi toţi sprijinul, câteva proiecte necesare Capitalei.

Primul dintre ele se referă la investiţiile mult aşteptate de bucureşteni pentru RATB. Va fi alocată suma de 7,3 mil euro pentru RATB, bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea de piese de schimb, repararea aparatelor de aer condiţionat şi alte necesităţi tehnice pentru autobuzele din Capitală.

De asemenea, am luat iniţiativa şi vă rog să fiţi de acord ca dezinsecţia în Capitală să se realizeze prin resurse proprii deoarece există un litigiu, care nu ştim când se va finaliza, între firmele care au participat la licitaţia organizată în această vară, iar bucureştenii au depus foarte multe petiţii şi reclamaţii din cauza faptului că parcurile şi spaţiile verzi au foarte mulţi ţânţari. Prin urmare, Centrul de Protecţia Plantelor va primi în urma rectificării de astăzi suma de 96.000 de euro pentru a putea achiziționa substanța necesară.

În ce priveşte rectificarea anunţată, necesară RADET, după informaţiile pe care le-am primit de la directorii de specialitate şi din discuţiile pe care le-am purtat în toate aceste zile cu reprezentanţii RADET şi ELCEN, nu mai este necesară o rectificare bugetară deoarece există suma de 14 milioane de euro bugetată, iar decontarea va fi făcută zilele acestea", a declarat Gabriela Firea la începutul şedinţei.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi se afla următoarele proiecte de hotărâre: alegerea viceprimarilor Municipiului Bucureşti, efectuarea tratamentelor de dezinsecţie – combatere ţânţari de către Centrul de Protecţie a Plantelor Bucureşti în parcurile şi pe spaţiile verzi administrate de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, rectificarea bugetului Municipiului Bucureşti pe anul 2016, modificarea Hotărârii C.G.M.B. nr. 126/2011 privind aprobarea trecerii Parcului Crângaşi din administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti în administrarea Consiliului Local al Sectorului 6, dar si constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Etichete: aurelian bădulescu, CGMB, şedinţa CGMB, Tudor Ionescu, viceprimari bucureşti, viceprimari capitala

0/4 COMENTARII
Ion Ion
08 iul 10:47
+0
VOTURI
-0
Ba nenica, ca sa scrii tu, Tudy are mai multa scoala decat toata scara ta de bloc la un loc. Informeaza-te inainte sa tastezi.
Cris
07 iul 16:30
+0
VOTURI
-0
Ce manelisti au ajuns sa hotarasca soarta a zeci de milioane de euro, te doare mintea, bai nene... Ce cauta astia, bai nene, la Primarie? De unde i-ati scos bai nenica ???
PREZIOSO
07 iul 15:39
+0
VOTURI
-0
ce conducatori de seama are capitala...poate vrea sa candideze si la prezidentiale :D hahahahaha
oana zavoranu
07 iul 14:42
+0
VOTURI
-0
yupiii!!! tudy viceprimar! vrednic urmas al lui viorel lis!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE