Tudorache: Guvernul tehnocrat refuză să ne dea Teatrul din Parcul Bazilescu şi complexul CireşariiPrimarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și-a exprimat nemulțumirea sâmbătă că Teatrul de vară din Parcul Bazilescu și complexul Cireșarii nu sunt predate autorității locale pentru a fi renovate şi puse în funcţiune.

Dan Tudorache
Dan Tudorache

"Am solicitat de nenumărate ori să ne predea nouă, Primăriei Capitalei și Primăriei de sector, complexul Cireșarii. 25.000 de solicitări din partea cetățenilor care doresc ca acea zonă să fie funcțională, în acest moment aparține de Ministerul Învățământului. Noi am solicitat să îl predea, să îl punem la dispoziția cetățenilor din zonă. Acest Guvern chiar sfidează locuitorii sectorului 1", a declarat Tudorache, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

El a cerut ca acest complex să fie pus la dispoziția Sectorului 1 care poate să îl repună în stare de exploatare.

"Dacă putem vedea rezultatele care au fost obținute anul acesta la Olimpiadă, de aici pleacă, de la bazele ce sunt lăsate în paragină. Dacă nu sunt în stare, mă refer la acest Guvern tehnocrat, la Ministerul Învățământului, dacă nu sunt în stare să le aducă la forma normală să poată fi exploatate, să ni le dea nouă, primăriilor, administrațiilor locale și sunt convins că astfel de situații se regăsesc în multe administrații și din București, cred că și din țară", a spus edilul.

Tudorache a afirmat totodată că Ministerul Culturii refuză să predea Teatrul de vară din Parcul Bazilescu.

"Ministerul Culturii nu îl predă, așa cum ar fi normal, administrației locale, Primăriei Capitalei sau celei de sector. Am făcut solicitări nenumărate către Ministerul Culturii, refuză să îl predea. Tot Parcul Bazilescu este în administrarea Sectorului 1", a susținut primarul.

El a menționat că locuitorii din zonă solicită autorității locale să intervină în acest caz.

"Ministerul Culturii sau eu zic că Guvernul tehnocrat nu dorește ca 20.000 de locuitori ai Sectorului 1 să beneficieze de acest teatru de vară. Noi avem suficiente fonduri să îl reabilităm", a adăugat edilul.

Etichete: complexul ciresarii, Dan Tudorache, Parcul Bazilescu, Sectorul 1, teatrul de vara parc bazilescu

0/4 COMENTARII
Minciuna rosie
21 Nov 10:46
+0
VOTURI
-0
Guvernul a fost PSD foarte foarte mult timp
cetatean1
20 Nov 13:01
+0
VOTURI
-0
Teatrul de vara arata jalnic, iar baza Ciresarii este din epoca de piatra. Guvernul are idei fixe.
Mimucu
20 Nov 07:26
+0
VOTURI
-0
Mda... Din ciclul "ce lucruri frumoase ar fi facut PSD daca nu-i opreau tehnocratii cei rai".
Omul face campanie, uitand ca inaintea guvernului tehnocrat au fost guverne politice, unele din ele chiar PSD. Dar pe vremea aia nu se punea problema ca guvernul nu face ce vrea primarul de sector.
Si, ca o asemanare, nici portul Constanta n-a fost dat de guvern primarului Mazare (tot PSD!). Cititi motivarea deciziei, poate veti intelege de ce! Si nici Elcen nu e dat catre primaria Bucuresti, pe acelasi motiv.
Sunt aceleasi lucruri, dar pensionarii PSD sunt spalati pe creier cu "raii tehnocrati".
Cris
19 Nov 21:17
+0
VOTURI
-0
La sectorul 3 a inceput reabilitarea Cinematografului Gloria pe timpul lui Burebista. S-a trantit si o fantana arteziana inutila, care arata ca sulla, in fatza cinematograului. Nici una, nici alta nu sunt finalizate desi au trecut ani buni...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE