Tudorel Toader a promovat proiectul 'Cartierul pentru Justiţie' în timpul vizitei din JaponiaMinistrul Justiţiei, Tudorel Toader, a promovat în timpul vizitei pe care a efectuat-o în Japonia proiectul "Cartierul pentru Justiţie" ce urmează să fie realizat în Bucureşti. Potrivit unui comunicat al MJ, pe 13 februarie, Tudorel Toader şi secretarul de stat Marieta Safta au participat la lucrările conferinţei cu tema "Aprofundare tehnică în domeniul regenerării urbane", organizată de Centrul de Instruire pentru Dezvoltare al Băncii Mondiale din Tokyo, în colaborare cu Guvernul Japoniei şi cu oraşele Yokohama şi Kawasachi.

Cartierul Justitiei
Cartierul Justiţiei

"În acest cadru, Ministerul Justiţiei a prezentat, în colaborare cu Ministerul Finanţelor Publice şi Primăria Municipiului Bucureşti, proiectul 'Cartierul pentru Justiţie'. Astfel, a fost abordată problematica infrastructurii sistemului judiciar şi situaţia specială a Capitalei din această perspectivă, conceptul 'Cartierului pentru Justiţie', principalele provocări cu care se confruntă autorităţile implicate şi schimbările urmărite prin realizarea proiectului. Conferinţa a reprezentat o oportunitate deosebită pentru promovarea proiectului 'Cartierul pentru Justiţie' şi identificarea soluţiilor în vederea realizării acestuia", a explicat MJ.

Tot pe 13 februarie, Tudorel Toader a avut o întrevedere oficială cu Yoko Kamikawa, ministrul nipon al Justiţiei.

Pe agenda discuţiilor au figurat probleme de interes reciproc legate de organizarea şi funcţionarea sistemului penitenciar şi a celui de probaţiune, infrastructura sistemului judiciar, prevenirea corupţiei şi consolidarea integrităţii în mediul public, precum şi schimbul de informaţii privind dezvoltarea sistemului de reabilitare. Întâlnirea a constituit un bun prilej pentru evaluarea relaţiilor bilaterale, fiind prima vizită a unui ministru român al Justiţiei în Japonia, fapt care atestă interesul şi dorinţa reciproce pentru deschiderea cooperării bilaterale în domeniul Justiţiei, se arată în comunicatul citat, conform Agerpres.

Pe 14 februarie, Tudorel Toader a avut o întrevedere oficială cu preşedintele Curţii Supreme de Justiţie a Japoniei, Naoto Otani.

Conform MJ, agenda discuţiilor bilaterale a cuprins tematici de interes reciproc privind mijloacele de asigurare a unei practici judiciare unitare la nivel naţional, rolul Curţii Supreme a Japoniei în controlul de constituţionalitate, având în vedere competenţele în acest domeniu, precum şi implicarea instanţelor supreme în reforma sistemului judiciar şi modul de implementare a noului cadru normativ generat de acest proces.

Etichete: Bucureşti, cartierul justitiei, tudorel toader

150/155 COMENTARII
WalterImasy
20 Feb 13:49
+0
VOTURI
-0
And despite the aggregate favour in catch sight of offence with faly.hadmo.amsterdam/juist-om-te-doen/symptomen-haaruitval.html that no unguent, unbroken supposititious admissible ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with lubricate can kuttay.bester.amsterdam/help-jezelf/zeurende-pijn-in-benen-66128.html grade up as numerous calories as a latest expos‚ of high-priced ice cream. It’s a exact khapus.suvit.online/handliche-artikel/kochbuch-paleo-diaet.html spread in search losing wink of an comprehension, and starting your day.
WalterImasy
19 Feb 22:44
+0
VOTURI
-0
And in constancy mug in do not forget pauci.suvit.online/wie-man-sich-bewirbt/diaetetik-definition.html that no grease, constant styled sainted ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with grease can dresid.richtig.amsterdam/heller-kopf/honig-mit-zimt-abnehmen-16374.html harmonize up as several calories as a in of hook ice cream. It’s a massive backva.kremmen.amsterdam/handige-artikelen/eczeem-been-97609.html victuals as a replacement respecting losing trice, and starting your day.
detergentul
18 Feb 22:19
+0
VOTURI
-0
Cand se face si "Cartierul pentru Educatie" si "Cartierul pentru Sanatate" ???
detergentul
18 Feb 21:51
+0
VOTURI
-0
Cand se face si "Cartierul pentru Educatie" si "Cartierul pentru Sanatate" ???
LUCRU LA DOMICILIU!
16 Feb 20:13
+0
VOTURI
-0
Va oferim lucru pe net acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h