Tudy, noul viceprimar al Capitalei, CELEBRU în presa de scandal. A fost amantul Oanei ZăvoranuTudor Ionescu, alias Tudy, a devenit cunoscut după ce a apărut în presa de scandal ca fiind amantul Oanei Zăvoranu. Momentul care l-a făcut însă cu adevarat celebru pe Tudy a fost filmuleţul indecent apărut pe Internet, în care noul viceprimar al Capitalei se "autosatisfăcea" într-o toaletă.

Tudy
Tudy

Aurelian Bădulescu (PSD+UNPR) şi Tudor Tim Ionescu (ALDE), cunoscut în presa tabliodă sub numele de Tudy, sunt noii viceprimari ai Capitalei.

Potrivit presei de scandal, Tudor Ionescu ar fi fost amantul Oanei Zavoran. Acesta a fost stagiar la Parlamentul Europen din partea PNL, însă şi-a dat demisia după ce click.ro a prezentat imagini în care Tudy se filma într-o baie în timp ce se "autosatisfăcea".

Tudor Ionescu a făcut parte şi dintr-o trupă de stand-up comedy şi a fost membru al juriului la Festivalului Anual de Teatru "Les Caprices" din Bruxelles, potrivit stirileprotv.ro.

Etichete: amant oana zavoranu, oana zăvoranu, scandal tudor ionescu, scandal tudy, Tudor Ionescu, tudy, viceprimar bucuresti, viceprimarii capitalei

0/2 COMENTARII
Cătălin
08 Jul 04:56
+0
VOTURI
-0
Ce experiențăprofesională are acet individ?!
Andrei
07 Jul 16:46
+0
VOTURI
-0
Nici nu i s-a uscat bine sperma de pe maini si ratatul asta e viceprimar la Bucuresti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE