Tudy, viceprimarul Capitalei: "Am făcut trei facultăţi şi două mastere. Nu vin din zona mondenă"Viceprimarul Tudor Ionescu a declarat, joi, după ce a fost ales viceprimar al Capitalei, că a absolvit trei facultăţi şi două mastere, precizând că nu discută viaţa personală.

Tudor Ionescu
Tudor Ionescu

"Este o zi foarte importantă pentru mine. Este importantă din două puncte de vedere: în primul rând, ceea ce mă onorează este faptul că am fost propus de ALDE din cei patru consilieri generali pe care îi are pentru a ocupa funcţia de viceprimar. (...)Al doilea motiv pentru care sunt onorat este că majoritatea consilierilor aleşi în funcţie au decis să mă nominalizeze şi să mă voteze împreună cu colegul meu pentru cele două posturi publice de viceprimar. Pe această cale ţin să le mulţumesc. Nu ştiu cine sunt, dar ţin să le mulţumesc. În acelaşi timp, cei care nu m-au votat ţin să îi asigur că voi depune, chiar şi aşa, toate eforturile pentru a lucra împreună, pentru a construi împreună şi pentru a veni cu cele mai bune soluţii şi a le implementa cât mai repede", a spus Tudor Ionescu, citat de news.ro.

CITEŞTE ŞI Tudy, noul viceprimar al Capitalei, CELEBRU în presa de scandal. A fost amantul Oanei Zăvoranu

Întrebat de ce domenii se va ocupa în calitatea sa de viceprimar al Capitalei, el a explicat că încă e prea devreme ca să ştie acest lucru, dar a subliniat că are o pregătire temeinică.

Este prematur sa discutăm acum despre ce voi face în mod exact. Mă întrebaţi care este pregătirea mea? Eu am trei facultăţi pe care le-am terminat. Două dintre ele, una pe comerţ internaţional, alta pe ştiinţe politice, ambele în Bruxelles. Două mastere, ambele în Bruxelles, unul pe politică comparată şi unul pe studii europene. De aceea, ca să răspund un pic la întrebarea dumneavoastră, opţiunile mele se dirijează mai mult în zona Uniunii Europene şi a relaţiilor internaţionale. Nu trebuie să vă spun că UE trece printr-un moment foarte, foarte dificil în acest moment, un mare semn de întrebare legat de motivul existenţei sale după referendumul din Marea Britanie şi din acest motiv şi eu, şi colegii mei, dar mai ales eu, îmi voi dedica eforturile pentru a clădi nu numai Capitala, una din cele 28 – încă – de state memebre ale UE, dar şi pentru a clădi UE un pic şi în Bucureşti", a spus Ionescu.

El a mai subliniat că nu vine din zona mondenă, aşa cum presa transmite, şi că nu vrea să discute despre viaţa sa personală.

Nu vin deloc din zona mondenă, îmi pare rău să vă dezamăgesc aici. Nu am discutat niciodată şi aici poate că o să lămurim şi acest aspect, la mine lucrurile au fost simple de la început: viaţa mea personală nu o discut şi aici se închide orice. Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Încă o dată, munca mea este cea pe care o vedeţi. Aici, şi nu numai aici, o veţi vedea şi pe teren. Ceea ce voi munci eu, veţi vedea în interesul cetăţenilor, 24 din 24. Fiecare este liber să mă perceapă cum îşi doreşte. De 5 ani de zile sunt antreprenor din zona dealerilor, nu aş vrea să intru în mai multe detalii pentru că nu vreau să fac reclamă. Însă acest lucru mi-a permis să iau legătura cu foarte multe persoane", a mai spus viceprimarul.

Etichete: Tudor Ionescu, tudy viceprimar, viceprimar bucuresti

0/4 COMENTARII
George
08 Jul 08:08
+0
VOTURI
-0
Pardon, "UNA din STATELE membre"...
Nici acordul nu e-n stare sa-l faca.
George
08 Jul 08:06
+0
VOTURI
-0
"pentru a clădi nu numai Capitala, una din cele 28 – încă – de state memebre ale UE"

Deci e clar cum a facut omuletul asta trei facultati si doua masterate, daca el are impresia ca unul din cele 28 state membre ale UE este... Capitala.

Asta scuipa pe toti cei care au facut facultati pe bune.
@ Cris
08 Jul 06:03
+0
VOTURI
-0
Cine il sustine? Chiar Tariceanu!!!
Cris
07 Jul 20:09
+0
VOTURI
-0
Ia uite, bai nene, toti manelistii au 3 mastere si 2 facultati. Unde s-a ajuns, bai nenica. Cata spaga a dat asta si cine il sustine de a ajuns viceprimarul Capitalei? Prostii care au votat-o pe Bucatareasa, alaturi de partidul ei de cacat nu au nimic de zis? Chiar asa am ajus, rusinea tarii...in tot Bucurestiul asta nu s-a gasit un om mai ca lumea ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE