Tupeu marca Vanghelie: vrea să amendeze drumarii pe care nu-i plăteşteVanghelie se lauda cu amenzi pentru Romprest pe care nu le poate da
Vanghelie se laudă cu amenzi pentru Romprest pe care nu le poate da

Deşi în Bucureşti nu mai ninge de câteva zile, Sectorul 5 rămâne codaş la deszăpezire, mai ales pe străzile secundare unde troienesc încă mormane de zăpadă.

Deranjat, primarul Sectorului 5 a început miercuri seara să ameninţe cu amenzi de câte 50.000 de lei pe zi firma Romprest dacă nu curăţă trotuarele şi străzile secundare.

"Le dăm câte 500 milioane amendă (n.r. - 50.000 lei) pe primele zece străzi. Mâine seară, mai dăm câte 500 milioane (n.r. - 50.000 lei) pe alte zece străzi. Avem 3-4 zile până când dânşii să găsească o soluţie să rezolve problema pentru că iarnă ca aceasta este o dată la şapte ani", a precizat Vanghelie care a adăugat că, indiferent dacă ninge sau nu, contractele de deszăpezire sunt plătite în continuare.

Show-ul mediatic făcut de Vanghelie în faţa camerelor de filmat nu va putea fi pus însă în practică întrucât el nu are competenţe în acest sens. Contractul de deszăpezire a Sectorului 5 este încheiat între firma Romprest şi Primăria Capitalei pe motiv că edilul Vanghelie s-a plâns mereu că nu are bani pentru servicii de salubritate.

În acest fel, toţi bucureştenii plătesc pentru curăţenia Sectorului lui Vanghelie.

De remarcat este faptul că, în ultimii ani, Vanghelie nu a ieşit pe stradă să se intereseze de situaţia din teren, făcând acest lucru tocmai într-un an electoral.

Vanghelie face show pe stradă, Oprescu plăteşte deszăpezirea

La sfârşitul anului trecut, primarul general Sorin Oprescu a atribuit firmei Romprest SA un contract de 4,6 milioane de euro pentru pentru servicii de salubrizare stradală şi servicii de iarnă pe raza Sectorului 5. Contractul a fost dat prin negociere directă, fără organizarea unei licitaţii, invocându-se o “situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă”.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, pe 17 noiembrie 2010, finanţarea serviciului de salubrizare stradală şi serviciul de iarnă aferent Sectorului 5, de la bugetul propriu al municipiului Bucureşti pe motiv că Vanghelie nu are bani să asigure curăţenia şi deszăpezirea în sectorul pe care îl conduce.

Tot pentru salubrizarea din Sectorul 5, în iunie 2011, Primăria Capitalei lansase o licitaţie în vederea unui acord-cadru pe o durată de patru ani. Municipalitatea era dispusă să plătească pentru aceste servicii 45,7 milioane euro. Licitaţia a fost ulterior anulată.

Etichete: amenzi, contract, deszăpezire, Marian Vanghelie, minciuni, Romprest, Sectorul 5

0/0 COMENTARII
Simion
18 feb 14:57
+0
VOTURI
-0

Oferta USL pentru primaria generala si pentru primariile de sector este foarte subtire. Selectia candidatilor este facuta din gastile lui Nastase si Voiculescu! In felul acesta sansele de manipulare a electoratului bucurestean scad simtitor!

Tudor
18 feb 14:56
+0
VOTURI
-0

Si o pisica este mai bun primar decat Marian Vanghelie! Orice zi in care acest maniac narcisist ramane primar este un pericol imens pentru bucuresteni din sectorul 5! Vanghelie nu este in stare decat sa fure, sa minta si sa faca dezordine!

Marius
18 feb 14:52
+0
VOTURI
-0

Regii soselelor din PSD si PNL si-au dat mana inca o data sa suga din banii romanilor sub obladuirea "parintilor" lor de la carma mai sus amintitelor partide. Se pare ca Ponta si Anonescu si-au pus oamenii sa adune bani de campaniile electorale din acest an! O sa fie jaf la drumul mare cand vor ajunge la putere acesti derbedei din USL!

Ovidiu
18 feb 14:51
+0
VOTURI
-0

Vanghelie vrea sa adune bani de campanie electorala pentru el, iubita sa Oana Niculescu MIZIL, Victor Ponta si PSD Bucuresti!!!

silvia
17 feb 21:57
+0
VOTURI
-0

in tara asta nu se face nimic, decat se fura,nu este normal ca sa nu fie curatate drumurile, va place doar sa va bagati voi bani in buzunar, sa va fie rusine.

Andrei Costea
17 feb 18:10
+0
VOTURI
-0

Va mai mirati de ceva venit din partea lui Goagal?Hai,nici nu merita efortul!Jumatate din treburile sectorului sunt in curtea lui Sorin Oprescu,asa ca Vanghelie ar trebui sa fie mai retinut in declaratii!

cami
17 feb 15:50
+0
VOTURI
-0

Amendati-va intre voi, pentru ca si asa nu faceti nimic pentru oameni, decat dati din gura si nu faceti nimic, nu stiu cat o sa mai puteti sa va bate-ti joc de noi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE